Menu 

Cveće na garderobi je sigurno omiljeni dezen u proleće i leto. Ako želite osvežiti svoje izbledele farmerke, nacrtajte im cveće. Evo i kako…

Cveće je apsolutni hit ovog leta, ali ako vam budžet ne dozvoljava da kupite novi par hlača sa cvetnim printom, uzmite stvar u svoje ruke i napravite ih sami na veoma jednostavan način.

Sve što vam je potrebno jesu hlače bele ili bilo koje druge svetle boje, vodootporni markeri za tkaninu, parče kartona, i komadić čipke koji će vam poslužiti kao šablon.

Započnite sa donjim delom nogavica, koji pada oko članaka, jer ako budete malo grešili dok se ne uhodate taj deo sigurno niko neće primetiti.

Između nogavica umetnite komad kartona samo da se trag markera ne bi ocrtavao na drugu nogavicu, na tkaninu stavite šablon od čipke (ili neki drugi) i iscrtavajte, polako i strpljivo. Cvetovi ne moraju biti savršeni, male mane daće im posebnu draž. Iscrtati možete cele nogavice ili samo delove, kako vam se više sviđa.

Napomena: Hlače perite u hladnoj vodi i nemojte ih sušiti u sušilici za veš nego, staromodno, na vazduhu.

Pogledajte fotogaleriju!

Kako uz pomoć markera da napravite šare na majici saznajte u članku “Napravite sjajne šare na beloj majici – markerima”.

Izvor: http://www.lovemaegan.com

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Koristite li vi vodicu za ispiranje usta? Slažete li se s nama kad kažemo da je većina njih veoma neugodnog ukusa? Već danas možete bez prevelike muke napraviti sami vodicu...