Menu 

Kišni dani su nam stigli. Verujemo da ste već iz podruma izneli i iz ormarića izvadili vaše gumene čizmice. Obucite im novo “odelo”, prepravite ih uz pomoć ovih par jednostavnih ideja.

Čizmice sa mašnicom

gumene čizmice

Blogerka sa sajta Thestylesafari nam je pokazala da na vrlo jednostavan način od običnih čizmica možete napraviti nove, divne, sa mašnicom, koje će se odlično uklopiti uz neku jesenju haljinicu.

gumene čizmiceTreba vam: obične gumene čizmice, približno 2 metra ukrasne svilene trakice, makaze, čekić, šrafciger, 8 prstenastih zakovica.

Iscrtajte na čizmama, obeležite gde želite da vam zakovice budu smeštene, pa tu probušite rupe uz pomoć šrafcigera. Makazama proširite malo rupe, pa namestite zakovice. Prepolovite ukrasnu traku na dva jednaka dela, pa je upletite među zakovice i zavežite mašnicu.

Čizmice sa šljokicama

Obične dečije ili vaše gumene čizmice mogu postati kao iz bajke, ako ih ukrasite “šljokičastom bojom”. Ništa pretereano, naravno.

gumene čizmiceNa blogu Homeheartcraft smo pronašli ovu divnu ideju. Treba vam: boja sa šljokicama u spreju, obične gumene čizmice, samolepljiva traka i malo papira.

Čizmice očistite i osušite. Napunite novinaskim papirom (neka viri iz čizama da bi sprečio da boja uđe u čizmice). Na dno đonova zalepite samolepljivu traku. Našpricajte čizmice dobro sa par slojeva boje i ostavite da se osuše. Uklonite novinski papir i samolepljivu traku. I na njih možete dodati mašnicu kao u prethodnom tutorijalu.

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Danica Strajnic

    <3

Napišite komentar

Zdravlje

Iako se obično smatraju nezdravima i iako većina nutricionista i lekara smatra da bi što manje trebalo konzumirati namirnice koje ih sadrže postoje i oni dobri, zdravi ugljeni hidrati koje možete jesti bez ikakve bojazni. Upoznajemo...