Menu 

Kada je u pitanju doček Nove godine ili neka druga svečanost, većina žena igra na sigurno i odluči se da obuče malu crnu haljinu sa kojom se ne može pogrešiti. U novu 2015. godinu uđite u malo originalnijem izdanju, zaboravite na ovaj odevni klasik i zablistajte. LifePressMagazin vam donosi nekoliko interesantnih predloga.

Ove godine za novogodišnju žurku ostavite malu crnu haljinu u ormaru, poigrajte se bojama i modnim detaljima i privucite znatiželjne poglede. Evo u čemu ćete sigurno biti primećeni.

Boje bobičastog voća

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Od jarko crvene kao jagoda, do jarko roze poput maline, sve boje bobičastog voća su apsolutni hit. Ako ste dovoljno smeli i pratite trendove obucite haljinu u nekoj od ovih boja i sigurno ćete biti primećeni. Da bi bili u potpunosti u trendu vaša haljina bi trebalo da bude što kraća, ali širih krojeva.

Perje kao modni detalj

Perje je još od filma Crni labud apsolutni hit kad su u pitanju modni detalji, a krajem ove godine se vaća na velika vrata i mnogi poznati modni dizajneri su ga koristili u svojim najnovijim kolekcijama. Ako ipak želite da obučete neku jednostavniju kombinaciju učinite je posebnom sa detaljima od perja.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Somot

Kad su u pitanju materijali, somot preovladava jer daje onaj luksuzan izgled i savršen je za zimu. Ako se odlučite na somot pripazite da vam cela odevna kombinacija ne bude napravljena od somota već samo detalji.

Rave žurka

Veliki šareni printovi, tačkice, linije i cvetovi su savršeni za zabave i podići će vašu odevnu kombinaciju ukoliko se pametno kombinuju. Kao stvoreni su za nešto starije dame koje ne žele eksperimentisati sa krojevima, materijalima i bojama ali opet žele malo šarenila.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Patike

Već nekoliko sezona patike nisu samo obuća za trčanje, šetnju i opuštanje vikendom. Mnogo modnih kreatora i sportskih marki dizajnirali su „svečane“ patike koje se bez problema mogu obuti i u svečanim prilikama. Ako na dočeku planirate puno vremena provesti na nogama, plesati i ludo se zabavljati, patike su pravi izbor za vas.

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Pop boje na cipelama

Mnoge holivudske zvezde su ove godine prošetale cipele jarkih pop boja kao što su boja korala, električno plava i grimizna. Ako u Novu godinu ušetate u cipelama jarkih i sjajnih boja sigurni smo da vas čeka trendi i uspešna godina.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Nekada su se žene razbuđivale i negovale umivanjem prolećnim cvećem. Jutro su dočekivale nasmešene i rumene. Upijte proleće celim telom – napravite kupku od sezonskog cveća. Piši!