Menu 

Za mnoge pripadnice lepšeg pola novogodišnje veče je noć u kojoj želimo da sijamo. Donosimo savete šta je to osnovno što morate pripremiti i poneti.

Veče traje dugo i ponekad vam se čini da lepota bledi. Ne mora da bude tako. Svež izgled možete zadržati celo veče i sijati i od ponoći pa do kasnih sati.

nova godina zlatne usneOdeća

Birajte neku svečaniju haljinu bez rukava sa malo šljokica, koja prati vašu liniju, ali ne i preusku ili neku koja vam ne stoji. Obucite prikladan blejzer. Štramplice i udobne gležnjarice, kosa podignuta u romantičnu punđu i manja torba.

Šminka i nokti

Posebno pažnju posvetite šminkanju i ukrašavanju noktiju. (; , ) Pazite samo da ne natovarite previše na lice, jer ples, uzbuđenje i igra mogu vam pokvariti vaš lep izgled. Nosite par štapića za uši, vlažne maramice i obične da pokupite višak masnoće sa lica i da popravite šminku.

Priprema

Posle tuširanja nanesite mirišljavo ulje ili mleko za telo (može i ono sa šljokicama, ali ne preterano). Odabir dezodoransa je takođe važan. To mora biti onaj koji vas neće izneveriti. A za kraj dodir vašeg omiljenog parfema.

Bez ovog ne krećite

Vlažne maramice, naravno, na prvom mestu. Poželjno je da ubacite i mini bočicu parfema i sjaj za usne. Ponesite kozmetičke listiće protiv masnog sjaja ili obične maramice. Paketić bombonica sa mentom će vam dobro doći u ponoć, a ubacite i nekoliko ukosnica ako budete imali nezgodu sa frizurom.

Pravi spasilac, ako ste prava party devojka, može biti par baletanki, koje se mogu smotati gotovo u kuglicu i vrlo su praktične kada vas posle sati i sati plesanja zabole noge.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Rad od kuće za mnoge koji svako jutro žure da bi na vreme stigli na svoja radna mesta zvuči kao savršen, ali i on sa sobom nosi određene probleme. Piši!