Menu 

Sigurno ste čuli da postoje neki u najmanju ruku neobični tretmani lepote, a ovo su neki od njih.

U jednom slaonu lepote na Menhetnu za masku za lice koriste sastojak koji je bukvalno pao s neba. A reč je o ptčijem izmetu. Oni garantuju da će vam nakon tretmana ptičijom kakicom koža lica izgledati mlađe, svilenkastije…

Dakle, namazaće vas ptičijim izmetom i još vam to zadovoljstvo naplatiti 180 dolara.

Neki za pomoć pri pedikuri koriste Gara ribice, naime stavite noge u posudu sa vodom punom ribica, a one vam ogrickaju svu mrtvu i suvu kožu sa stopala.

Zlato i kavijar, na licu

U Las Vegasu postoje prostorije potpuno suprotne saunama, a to su hladne komore gde bukvalno padaju pahulje sa plafona a krou ventilacijski otvor ulazi osvežavajući miris mentola. Akžu da ovaj tretman opušta i regeneriše, a ovaj tretman košta 45 dolara.

Možda vam je za podmlađivanje lice potrebno samo malo zlatnog sjaja? Tom mišlju su se vodili vlasnici Sap centra u Čikagu pa su u redovnu ponudu svojih tretmana lepote uvrstili i tretman na bazi zlata odnosno zlatnih listića  koji se umasiraju u kožu lica. Kažu da ovaj tretman stimuliše prirodni kolagen vašeg lica, zateže i pomlađuje kožu, a obzirom da je reč o 24-karatnom zlatu ni ne čudi cena ovog tretmana od 250 dolara.

Kavijar je veoma dobar antioksidant, i bogat je amino kiselinama, ali nismo znali i da pomaže kod ulepšavanja. Hit jednog čikaškog salona jeste upravo maska za lice napravljena od kavijara koji se uvozi čak iz Švajcarske, a cena je sitnica 185 dolara za sat vremena.

Da imate mogućnosti, biste li probali ove tretmane lepote?

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Saznajte

Postavljate li si vi ovo pitanje svaki put u ovo doba godine? Ako tokom svakih praznika potrošite vuiše novca nego što ste planirali možda bi mogli da pročitate i primenite neke od naših...