Menu 

Neka obuća bude vaše malo umetničko delo. Napravite prolećne patike uz pomoć običnih markera.

patike i markeri 1Naravno, ove patike neće izdržati kišu, a nije ni poželjno da ih nosite na plažu ili bazen. Ipak, postoji mogućnost da kada ih pokvasite dobijete zanimljive mrljice. Kombinacija je mnoštvo. Verujemo da možete uključiti i decu i dati im da išaraju svoje bele platnene patike. Ovu prolećnu ideju smo “pokupili” sa bloga Artchoo.

Na patikama možete nacrtati šta god poželite. Predlažemo da prvo iscrtate glavne linije i osmislite oblike, pa onda popunjavate markerima. Možda čak prvo da na papiru nacrtate crtež, pa onda ga preslikavate na platno.

patike i markeri 3Što je najbolje od svega ovo će biti pravi hit. Mnogi proizvođači patika su čak organizovali razna takmičenja za najkreativnije crteže na patikama. Među osnovcima su omiljene.

Možete ukrasiti čak i gumeni deo, pa i pertle. Zabavi nema kraja. Sa gumenih delova možete natpise ukloniti prozirnim lakom za nokte (samo preko čistih gumenih delova pređite štapićem za uši koji ste umočili u prozirrni lak za nokte). Možete posle stavljati nove natpise.

Patike možete probati oprati više puta u mešavini vode i izbeljivača. Imaćete podlogu za nove šare.

Pročitajte i kako da Napravite sami galaktičke patike.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar