Menu 

Ako ste ona klasična žena kojoj dosta vremena odlazi na sređivanje i spremanje za posao, koja večno kasni i uvek je u strci onda bi svakako trebalo da znate trikove koji će vam uveliko olakšati život.

Ovi trikovi su vezani kako za organizaciju, tako i za sitnice vezane za lepotu, sređivanje, šminkanje i oblačenje – sve ono što čini svakodnevicu većine žena širom sveta. Sigurni smo da će vam neki od ovih trikova olakšati život.

Organizator pribora u kupatilu

organizator

Ako vam puno vremena odlazi na traženje pincete, grickalice za nokte ili nekog drugog pribora u kupatilo stavite magnetnu traku koja se obično koristi za čuvanje noževa. Na taj način sav pribor će vam biti organizovan i na dohvat ruke.

http://www.darkroomanddearly.com

Kako ugurati farmerke u čizme

farmerke

Ako volite ove nove trendove koji podrazmevaju nošenje čizama preko farmerica onda bi svakako trebalo da znate kako da lepo ugurute nogavice u čizme, da ne bude nabora i da vas ne žulja.

http://www.stellaandsway.com

Kako otvoriti lak za nokte

lak

Ako vam se lak za nokte na čepu stvrdnuo i ne možete ga otvoriti, rešenje su gumice. Zavežite gumice oko čepa i probajte još jednom.

http://beauty.lovelyish.com

Slaganje i organizacija majica

majice

Ako vam je u ladici za majice uvek haos, nikad ništa ne možete naći i uvek je sve pogužvano, pokušajte majice složiti na način prikazan na fotografiji,

http://www.darkroomanddearly.com

Kaiš na 100 načina

kaiš

Kaiš već odavno nije samo pomoć da nam hlače ne bi spale već i modni dodatak. Donosimo vam tutorijal kako možete sve nositi kaiš i podići svoju odevnu kombinaciju.

http://www.fashionrolla.com

Nema više neugodnog mirisa iz cipela

cipele

Ako muku mučite sa znojenjem i neugodnim mirisom iz cipela poslužite se ovim trikom. Platnene vrećice napunite sodom bikarbonom i stavljajte ih u cipele kad god ih ne neosite. Soda će skupljati sve neugodne mirise i nema više neugodnosti.

http://www.hipgirlie.com

Posudice za led – organizator nakita

led

Da ujutro ne biste puno vremena tražeći omiljene minđuše ili prsten neka vam kao organizator nakita posluže obične posudice za led. Razvrstajte sav sitni nakit po odeljcma i tako uštedite vreme na traženju.

www.everydayminimalist

Odmrsite ogrlicu

ogrlica

Ako mrzite to što vam se ogrlice i lančići često zamrse i pored toga što vam oduzimaju puno vremena da ih odmrsite tako se oštećuju to ćete sprečiti pomoću obične slamke. Pre nego stavite lančić u kutiju za nakit, provucite jedan kraj kroz manju slamku, zakopčajte i nema više mršenja.

http://www.realsimple.com

Organizator šalova i marama

šalovi

Šalove i marame ćete najlakše naći i biće vam pregledniji ako ih poslažete na vešalicu kako je prikazano na fotografiji. Zar nije sjsjna ideja?

http://whatiwore.tumblr.com

Kako ukloniti mrlje od dezodoransa

hulahopke

Sigurni smo da ne postoji žena kojoj se nije desilo da joj na garderobi ostanu one mrske bele mrlje od dezodoransa. Bez problema ih možete ukloniti najlon hulahopkama, vlažnim maramaicama ili krpicama za sušilicu. Jednostavno protrljate onim što imate pri ruci i to je to.

http://scene.sg

Kako razgaziti nove baletanke za pet minuta

baletanke

Kupili ste nove cipele i plašite se da će vas nažuljati, a hitno su vam potrebne? Razgazite ih za pet minuta pomoću čarapa i fena za kosu. Obujte deblje čarape pa obujte baletanke. Uključite fen i zagrejavajte baletanke dok šetate u cipelama. Mrdajte stopla unutar cipela da se što bolje razgaze. Neka vam baletanke budu na nogama sve dok se ne ohlade, zatim ih izujte, sklonite čarape i probajte ih ponovo obuti.

http://www.coffeelightandsweet.com

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar