Menu 

Imate višak slobodnog vremena i napravili biste nešto za svoj dom? Evo nekoliko ideja kako da se zabavite, a usput ukrasite svoj životni prostor.

Stari skejtbord kao polica

Ako vam već neko vreme u ćošku stoji stari skejtbord koji klinci više ne koriste, iskoristite ga i napravite zanimljivu i nesvakidašnju policu. Jednostavno skinite točkove sa skejta (ako postavljte policu u sobi vašeg sina točkovi mogu i ostati) i kupite najobičnije držače za police koje možete nabaviti u lokalnom supermarketu. Ako niste vični u rukovanju bušilicom zamolite nekoga da vam izbuši rupe na skejtu i zidu za držače, sve dobro zašrafite, pričvrstite i to je to. Uvereni smo da niko od vaših prijatelja u svojim kućama nema ništa slično.

polica

Organska karniša

Dosadile su vam svakodnevne obične karniše? Mi imamo ideju. Umesto vaše obične metalne ili drvene šipke za zavesu iskoristite granu, nešto pravilnijeg oblika , koju ste našli u šumi ili ste nabavili u cvećari i jednostavno je postavite umesto stare šipke.

Kućna galerija

Pretražite sve crteže i „škrabotine“ vaše dece, uokvirite ih i povešajte po zidovima, tako da vam kuća liči na pravu malu izložbu njihovih radova i crteža. Ove umetnine su od neprocenjive vrednosti.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Kada neko kaže karanfilić, mi obično pomislimo- kuvano vino. Ali, šta ako vam ova aromatična začinska biljka može pomoći kod zubobolje? Saznajte kako. Piši! Širi dalje!