Menu 

Februar je mesec ljubavi i zato ćemo vam doneti mnoštvo predloga za poklone, ukrase i poslastice koje možete napraviti sami, a koje će vam pomoći da obradujete vama drage osobe. Prvo na redu je ukrasno srce koje vaša deca mogu pokloniti, simpatiji, drugarima, baki i dedi.

Ideju smo pronašli na Minted blogu, a sama izrada će biti više nego zabavna za vaše klince.

Potreban materijal:

  • Srce napravljeno od papira
  • Krep papir crvene boje
  • Makaze
  • Lepak

Da biste napravili srce od papira jednostavno uzmite balon u obliku srca, oblepite ga papirom koji ste namočili u lepak za papir razređen sa malo vode (u dva sloja) i pustili da se suši najmanje 24 sata. Nakon toga probušite balon i izvucite balon napolje.

srce2

Vaše srce od papira oblepite crvenim krep papirom.

Nakon toga, od papira isecite trake pa na trakama napravite resice i zalepite ih na srce. Na vrh srca stavite konopac koji će predstavljati dršku i to je to.

srce3

Unutar srca pre nego ga oblepite crvenim papirom možete staviti i male poklončiće, slatkiše i sitnce za koje znate da bi obradovale vama dragu osobu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Način na koji kucate po tastaturi ne otkriva samo koliko ste vešti kad je u pitanju rukovanje računarima već otkriva i mnoge tajne vezane za vaš mozak. Grupa naučnika iz Masačuseca...