Menu 

Kada pomislite na Valentinovo, na Dan zaljubljenih sigurno mislite na srca, na ljubav, na crvenu boju. Zar ne? Ova igra ljubavi je baš savršen poklon.

Iks oks igru za zaljubljene možete tako jednostavno napraviti i pokloniti je omiljenoj osobi. Umesto figurica u obliku srca možete koristiti i čokoladna srca iz bombonjere (recimo, u crvenoj i ružičastoj boji).

Ideju za ovu igru smo pronašli na blogu Alphamom.

Potreban materijal:valentinovo igra 2

  1. Komad tankog kartona u beloj, crvenoj ili ružičastoj boji.
  2. Crni marker
  3. Crveni i ružičasti komadići filca
  4. Pasulj ili riža
  5. Mašina za šivenje ili igla i konac

Presavijte karton kao na fotografiji, pa iscrtajte i izrežite srce. Uz pomoć markera i lenjira nacrtajte linije za iks oks igricu.

valentinovo igra 3

Od crvenog komada filca izrežite 8 srca istog oblika. Spojite dva, pa ih ušijte, ostavite mali otvor, uspite rižu ili pasulj, pa zašijte rupu. Ponovite sa ostatkom crvenog filca, pa napravite ista ružičasta srca. Treba vam po 4 ili po 5 srcića. (Srca možete ušiti ili zalepiti lepkom za takaninu).

valentinovo igra 4

Igra je gotova, a možete je zapakovati u malu pljosnatu kutiju, ukrasiti papirom i mašnicom, pa pokloniti simpatiji. Na Dan zaljubljenih zaigrajte igru ljubavi.

valentinovo igra 1

Pročitajte još jednu ideju kako da Napravite svoju jednostavnu iks oks igricu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Razna trovanja hranom su tokom toplijih meseci prilično česta pojava, a jedan od najčešćih uzroka trovanja su sigurno bakterije, na prvom mestu salmonela i listerija. Danas pričamo o ovoj drugoj, nešto manje poznatoj,...