Menu 

Skupljali ste ih samo kada su u pitanju bile nagradne igre, ali ove zanimljive ideje će vas sigurno navesti da se dva puta zapitate prije nego bacite čep. Pogledajte kakve korisne stvarčice sa njima možete napraviti.

Zbog niza zanimljivih majstorskih ideja u kuhinji bi ste trebali imati dvije velike tegle u koje ćete skupljati plutene i čepove sa staklenih čaša. Donosimo vam uputstva kako da na dva načina iskoristite metalne zatvarače u vašoj kuhinji.

Od njih je lako napraviti magnetiće za frižider. (Prvo ih možete ofarbati, ali nije neophodno). U svaki čep zalijepite neku smiješnu poruku, zanimljivu sličicu ili male porodične fotografije, koje možete dobiti u foto-radnji prilikom izrade slika. Potom na njega nalijepite magnet i vaš posao je gotov. Sa samo nekoliko takvih čepića vaš frižider će postati mnogo veseliji.

Sa čepovima možete napraviti još jednu korisnu stvarčicu – kuhinjski podmetač. Na neku tacnu ili komad materijala zalijepite prethodno prefarbane čepove (birajte nekoliko što veselijih boja) i više ne morate brinuti zbog vrelih šerpi i vrućih napitaka. (Pogledajte od čega još možete napraviti podmetače).

podmetac od cepovabubamara podmetac

Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. Véronique Defraeye-Maerten

    Merci Ma Vesna !!!! Ce sera déjà beaucoup plus comestible!!!!!

Napišite komentar

Zdravlje

Ne sumnjamo da u apotekama možete pronaći raznorazne proizvode, „čudotvorne napitke“ i tabletice koji će vam ojačati imunitet. Ali, šta mislite da svoj prirodni odbrambeni sistem, jačate prirodom? Piši! Širi dalje!