Menu 

Zašto ne biste poneli svoj ručak na posao u vrećici i to ne bilo kakvoj. Pročitajte kako da napravite ovu zanimljivu vrećicu za hranu.

Blog DesignSponge donosi odlično uputstvo i verujemo da će vam se svideti, a i kolege sa posla poželeće da vas kopiraju. Najzanimljivije je što na ovoj vrećici možete napisati šta želite – šaljive poruke za kolege, poput: “Ne diraj – zmija u vreći” ili “Moj ukusni ručak – podeliti sa prijateljem” i slično.

Potrebno vam je:

  1. Deblja tkanina sa linijama
  2. Mašina za šivenje (ili konac i igla, ako imate strpljenja)
  3. Crveni i beli konac za šivenje
  4. Crni marker
  5. Lenjir
  6. Makaze

Na tkanini izmerite i iscrtajte markerom pravougaonik dimenzija 87,5×83,5 cm (od toga duža stranica treba biti izrezana duž linija, a kraća preko linija).

vrećica za ručakIzrežite 4 kvadratića stranica dužine 31,5 cm tako da dobijete tkaninu u obliku krsta (pogledajte fotografije).

Spojite, ušijte stranice i porubite torbu. Crvenim koncem prošijte uspravnu liniju (da biste dobili izgled što sličniji papiru sveske). Možete joj dodati i ručku ili ušiti čičak, ali nije neophodno. Sada vam samo ostaje da smislite šta ćete napisati na torbi i, naravno, šta ćete sutra poneti na posao za doručak i/ili ručak.

Pročitajte i kako da Prepravite teksas šorc i napravite Akvarijum u okviru za slike.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Jeste li znali da vas sreća čeka iza zatvorenih vrata frižidera? Mnogi od vas će sigurno posmisliti kako to nije nikakva novost, ali hrana koja vas zaista čini srećnima nije ni blizu one...