Menu 

Šišarke su same po sebi veoma dekorativne i nećete pogrešiti ako ih uvrstite u svoju prazničnu dekoraciju. Pogledajte kako da napravite venac za vrata samo od šišarki.

šišarka1

Koliko je sjajna ideja da odete u zdravu šetnju šumom, skupljate šišarke sa klincima i kasnije od njih napravite ukrasni venac koji će krasiti vaša vrata tokom praznika? Pokušajte uz pomoć dece realizovati ovu ideju koju smo pronašli na Doityourselfdivas blogu.

šišarka2

Sve što vam je potrebno za ovu majstoriju jesu šišarke, jedna vešalica za garderobu od žice, lepak, komad ukrasne vrpce i sitne plastične perlice koje sigurno imate u kući ako imate klince.

Sve što treba da uradite jeste da na vrh svake šišarke zalepite po jednu perlicu i ostavite da se osuši. Nakon toga odmotajte žičanu vešalicu i od nje napravite krug,  kuku vešalice možete ostaviti jer ćete na nju zavezati mašnu.

šišarka3

Nakon što ste vešalicu izravnali i formirali u krug, žicu provlačite kroz perlice na šišarkama i nižite dok ne dobijete bogati venac. Kad ste stigli do kraja, kraj žice zamotajte oko kuke, zavežite ukrasnu mašnu i to je to!

šišarka5

Ako želite, šišarke možete pošpricati veštačkim snegom u spreju.

Piši!
Širi dalje!
4 komentara
 1. Dijana Grabar

  samo da je malo veselija mašna..

 2. Ana Mihajlovic

  Prelepo i ja ga vec imam nekoliko godina

 3. Ivanka Starčević

  Super ideja.

 4. Milja Rastović

  Super!

Napišite komentar

Zdravlje

Beli luk zasigurno spada u najzdravije namirnice i najpopularnije narodne lekove. O njemu su napisane knjige, a nema kuće koja nema makar jednu glavicu. Saznajte malo više o ovoj čudotvornoj biljčici...