Menu 

Za vas smo sakupili nove zanimljive ideje sa kojima možete oživeti svaku zabavu, bilo da je organizujete u dvorištu ili na plaži.

Novi načini serviranja pića, interesantni osvežavajući dodaci, nov način da poslužite šampanjac i još dobrih ideja.

1. Ledene grudve za pivopije

party ideje

U posudu uspite 700 ml vašeg omiljenog piva i stavite u zamrzivač. Nakon 45 minuta kada se kristali počnu formirati oko rubova posude sve dobro promešajte i ponovo stavite u zamrzivač na 3 sata, ali mešajte svakih 45 minuta. Kada dobijete pivo u obliku izmrvljenog leda, vadite ga iz posude kašikama za sladoled i servirajte u posudice i držite ih na ledu. Svaku kuglu piva pospite sirupom od narandže, maline ili borovnice.

Izvor: BettyCrocker

2. Lubenica kao bokal

party ideje

Lubenicu rasecite na polovine. Izvadite ukusni crveni deo, odnosno izdubite lubenicu. Izmiksajte u blenderu komadiće lubenice očišćene od špica, procedite smesu kroz cedeljku. Trebali biste dobiti 9 šolji soka. Dobro ga rashladite, pomešajte sa soda vodom i sve uspite u izdubljenu lubenicu. Stavite kutlaču i male čaše kraj lubenice.

Izvor: MarthaStewart

3. Šampanjac sa sladoledom na štapiću

party ideje

Voćni sladoled na štapiću (recept potražite u tekstu Voćni sladoled za klince) stavite u visoke čaše i sipajte šampanjac preko njih i odmah služite gostima.

Izvor: SouthernLiving

4. Zaštite pića od bubica

party ideje

Da biste zaštitili piće vaših gostiju od raznih bubica, napravite rupice na dnu papirnih korpica za mafine i poklopite čaše sa njima. Gostima uz piće služite slamčice.

Izvor: OrganizedChaosOnline

5. Brodovi od limuna

party ideje

Iskoristite limun presečen na polovine da biste napravili mirisne i lepe kartice za raspored sedenja.

Izvor: MarieClaireIdees

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Iako im ne pridajemo baš previše značaja, uzimamo ih zdravo za gotovo, povremeno ih sredimo ili nalakiramo, nokti nam mogu reći mnogo toga o stanju u kome se nalazi opšte zdravlje organizma....