Menu 

Za vas smo sakupili nove zanimljive ideje sa kojima možete oživeti svaku zabavu, bilo da je organizujete u dvorištu ili na plaži.

Novi načini serviranja pića, interesantni osvežavajući dodaci, nov način da poslužite šampanjac i još dobrih ideja.

1. Ledene grudve za pivopije

party ideje

U posudu uspite 700 ml vašeg omiljenog piva i stavite u zamrzivač. Nakon 45 minuta kada se kristali počnu formirati oko rubova posude sve dobro promešajte i ponovo stavite u zamrzivač na 3 sata, ali mešajte svakih 45 minuta. Kada dobijete pivo u obliku izmrvljenog leda, vadite ga iz posude kašikama za sladoled i servirajte u posudice i držite ih na ledu. Svaku kuglu piva pospite sirupom od narandže, maline ili borovnice.

Izvor: BettyCrocker

2. Lubenica kao bokal

party ideje

Lubenicu rasecite na polovine. Izvadite ukusni crveni deo, odnosno izdubite lubenicu. Izmiksajte u blenderu komadiće lubenice očišćene od špica, procedite smesu kroz cedeljku. Trebali biste dobiti 9 šolji soka. Dobro ga rashladite, pomešajte sa soda vodom i sve uspite u izdubljenu lubenicu. Stavite kutlaču i male čaše kraj lubenice.

Izvor: MarthaStewart

3. Šampanjac sa sladoledom na štapiću

party ideje

Voćni sladoled na štapiću (recept potražite u tekstu Voćni sladoled za klince) stavite u visoke čaše i sipajte šampanjac preko njih i odmah služite gostima.

Izvor: SouthernLiving

4. Zaštite pića od bubica

party ideje

Da biste zaštitili piće vaših gostiju od raznih bubica, napravite rupice na dnu papirnih korpica za mafine i poklopite čaše sa njima. Gostima uz piće služite slamčice.

Izvor: OrganizedChaosOnline

5. Brodovi od limuna

party ideje

Iskoristite limun presečen na polovine da biste napravili mirisne i lepe kartice za raspored sedenja.

Izvor: MarieClaireIdees

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Dobra hidratacija je veoma bitna za opšte zdravlje organizma, ali  šta kad nam se baš ne pije voda? Otkrivamo vam nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da budete dovoljno hidrirani tokom dana,...