Menu 

U srcu Nacionalnog parka Cabo de Gata u mestu Agua Amarga (što u prevodu znači “Gorka voda”) blizu Almerie smestio se mali hotel Cortijo Los Malenos.

Ovaj hotel od samo 13 prostranih soba nudi vam sav potreban komfor, a seoska lokacija mir i tišinu za apsolutno savršen odmor.

Iskustva posetilaca kažu da je hotelčić veoma čist i sređen, ali da mu manjka posluge i da ste većinu vremena prepušteni sami sebi. U sklopu hotela nalazi se bazen, a imate i mogućnost sopstvene kuhinje.

Plaže su prirodno lepe i netaknute, ali nisu baš prilagođene turistima. Ove nedostatke svakako nadoknađuje divan krajolik kojeg se nećete moći nagledati.

Cena noćenja u ovom hotelu je oko 90 evra, što uzimajući u obzir da je u pitanju Španija i nije mnogo.

This slideshow requires JavaScript.

Ako ste ljubitelji prirode, tihog i mirnog odmora, bez buke i turističkih atrakcija, Agua Amarga je definitivno mesto za vas.

Piši!
Širi dalje!

6 komentara
 1. Zdravko Milekic via Facebook

  Samo Grčka!

 2. Nada Vlahovic via Facebook

  imate kes kredite!

 3. Olgica Milutinović via Facebook

  90 evra noćenje za pliće džepove?Ovo je neko zezanje?!

 4. Ljiljana Radulovic via Facebook

  Otvorila – hvala, ali se i dalje ne slazem da je cena noćenja od 90 evra prihvatljiva za ljude u Srbiji. U istoj regiji ima hotela i za 40 evra, sto je isto mnogo. Naravno, za nas u Kanadi to je sitnica, ali vi ne predstavljate Kanadjane, Ekipo moja :) Veliki pozdrav i do mene ;)

 5. SC Kuvar via Facebook

  Draga Ljiljana probajte sad i videćete da se ne radi o nekom ekskluzivnom letovalištu, naprotiv. Veliki pozdrav od SC ekipe.

 6. Ljiljana Radulovic via Facebook

  Strana ne postoji, a vi ste, izgleda, zaboravili cije ste glasilo? Kako neko iz Srbije moze tamo da ode?

Napišite komentar

Zdravlje

Domaća supa protiv prehlade, med protiv kašlja, šećer protiv štucanja… Je li i vama baka savetovala slične mere opreza? Piši! Širi dalje!