Menu 

Poznato je da je Dubai nekrunisani kralj luksuza. Pored hotela, veštačkih ostrva, skupocenih butika, ski staze u sred pustinje našao se tu i jedan malo neobičan restoran. Reč je o The Ice restoranu.

Kao što mu samo ime kaže ovaj restoran je usko povezan sa ledom.

Skoro sve u njemu je napravljeno od leda, sedi se na stolicama od leda, jede se sa stolova od leda iz tanjira od leda, pije se iz čaša od leda sa šanka koji je, pogađate, od leda.

U sklopu 2400 kvadrata nalaze se tri odvojene prostorije, predsoblje i salon za raučavanje  su odvojeni delom koji se zove Buffer Zone. Osoblje preporučuje gostima da se zadrže neko vreme u toj prostoriji da ne bi šokirali organizam naglim ulaskom na hladnih -6 stepeni koliko ima u ostale dve prostorije dok je u Buffer zone “ugodnih” 5 u plusu.

U predsoblju svi posetioci dobijaju termo opremu da bi se zaštitili od hladnoće. Dobije se debela jakna sa kapuljačom, vunene rukavice i cipele.

Restoran služi uglavnom hladna predjela, sireve, sokove, sladolede i koktele, a ima 40 sedećih mesta kao intimne stolove za parove.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mamama je teško gledati kako se njihovi mališani muče sa zubićima. Stalno bi nešto grickali. Napravite im ukusne keksiće za zubiće. Piši! Širi dalje!