Menu 

On je osvojio svet Da Vinčijevim kodom, a sada se vraća sa novom, još intrigantnijom knjigom koju željno iščekujemo. On je Den Braun, a knjiga koja tek treba da nas očara, zvaće se Inferno.

Braun kaže da mu je inspiracija za novi roman koji svetlo dana treba da ugleda 14. maja bio Danteov “Pakao” kojeg nije čitao još od srednje škole. Dok je istraživao u Firenci shvatio je uticaj Danteovog pisanja na današnji svet, a ovim romanom  želi da nas povede na daleko putovanje u tajanstveno carstvo čiji su krajolik kodovi i simboli i da nas provede kroz mnoge tajne prolaze.

Ono što se za sad zna jeste da će junak i ove knjige biti harvardski profesor Robert Langdon koji u Italiji izučava jedno od najtrajnijih književnih dela, Danteov Inferno.

Nailazi na mnoge zagonetke i protivnike što ga vuče u krajolike klasične umetnosti, tajne prolaze i futuristične nauke…

Inferno

Kritičari kažu da ako sa Danteom Den Braun napravi ono što je napravio sa Da Vinčijem publika će biti više nego zadovoljna, ali će učenjaci verovatno čupati kosu sa glave. Da Vinčijev kod je proizveo ludilo među mnogim religioznim institucijama koje je bilo veoma teško uveriti da su “epohalna” otkrića o Isusu Hristu u knjizi bila čista fikcija.  Kritika strahuje da bi Braunova odluka da se pozabavi Danteom koji je veoma cenjen među hrišćanima mogla izazvati slične reakcije.

Prošlog meseca su zvanično predstavljene korice Braunovog Inferna. Da li da knjigu sudimo po njima ili da ipak  pričekamo maj?

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Great Aleko Spell Temple

    PEOPLE AROUND THE WORLD GET BLESSED AFTER CONTACTING ME BE WISE WITH YOUR DECISIONS
    I Am Gloria Cordonna from Atlanta ,My husband and I have been married for about 7 yrs now. We were happily married with two kids, a boy and a girl. 3 months ago, I started to notice some strange behavior from him and a few weeks later I found out that my husband is seeing someone. He started coming home late from work, he hardly care about me or the kids anymore, Sometimes he goes out and doesn’t even come back home for about 2-3 days. I did all I could to rectify this problem but all to no avail. I became very worried and needed help. As I was browsing through the Feacebook one day, I came across a comment that suggested that ALEKO THE GREAT can help solve marital problems, restore broken relationships and so on. So, I felt I should give him a try. I contacted him and he did a spell for me. Three days later, my husband came to me and apologized for the wrongs he did and promise never to do it again. Ever since then, everything has returned back to normal. I and my family are living together happily again.. All thanks to ALEKO THE GREAT . If you need a spell caster that can cast a spell that truly works, I suggest you contact him. He will not disappoint you. This is his E-mail: [email protected]

Napišite komentar