Menu 

Želite smršati, ali vam se čini da ništa nije dovoljno efikasno i ništa ne daje željene rezultate? Mi smo za vas pronašli napitak koji možete napraviti sami, a pomoćiće vam da sagorite što više kalorija.

Ovaj napitak su isprobali mnogi ljudi širom sveta i uverili su se u njegovu efikasnost i zato ako držite dijetu, redovno vežbate neka on postane sastavni deo vaše svakodnevne ishrane.

Potrebni sastojci:

  • 1 kašika soka od jabuke
  • 1 kašika mlevene čili papričice
  • 1 limun

čili

Limun ogulite i kore stavite u šerpicu pa zalijte sa 240 mililitara vruće vode i ostavite da stoji. Nakon 10 minuta u šerpicu dodajte limunov sok koji ste iscedili, sok od jabuke i mleveni čili. Sve sastojke dobro promešajte pre svakog gutljaja, a ovaj napitak pijte nakon svakog jela.

jabuka

Zašto je toliko efikasan?

Mlevena čili papričica poboljšava probavu i ubrzava metabolizam te stimuliše topljenje masnih naslaga na telu. Kapsaicin je komponeta koja se nalazi u ljutim papričicama, a koja stimuliše nervni sistem da proizvodi toplinu u telu i na taj način podstiče bolje sagorevanje kalorija

Limun s druge strane sprečava skladištenje masti, a kora limuna je poznata po tome što podstiče uspešnije sagorevanje kalorija

Sok od jabuke se dodaje zbog ukusa ali i zbog mnoštva nutrijenata koje sadrži.

Sviđa nam se
Autor
Delotvorni napitak za brže sagorevanje kalorija
Datum
Ime
Limun, sok od jabuke i čili za sagorevanje kalorija
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar