Menu 

U moru knjiga i priručnika za brzo i efikasno mršavljenje izašla je još jedna “The Body Reset Diet” autora Harlija Pasternaka.

Kompikovane dijete i ekstremni tretmani čišćenja organizma garantuju vam malo više od kratkoročnih rezultata, dok preterano vežbanje u teretani može da uzrokuje niz povreda i može biti okidač za naglo debljanje, verovali ili ne.

Harli dijeta

Harli Pasternak nudi rešenje kojim nećete narušiti svoje zdravlje, a  izgubićete kilograme.

U ovoj knjizi, program mršavljenja podeljen je na tri faze, a fokus je na najlakšem ujedno najefikasnijem gubitku kilograma – miksanju!

Program počinje petodnevnim tretmanom niskokaloričnim šejkovima, umacima, supama i čorbama što ubrzava vaš metabolizam bez gubitka hranjivih materija.

Druga faza traje deset dana i sastoji se od kombinacije vaše omiljene hrane i hrane iz prve faze.

Ovaj program takođe pokazuje kako uz najlakši oblik vežbe, šetnju, možete postići dobru formu i lepo oblikovane mišiće.

Ukoliko želite izgubiti 10 ili samo par kilograma ovaj program će vam pomoći da to uradite na zdrav i jednostavan način, a što je najvažnije ojačaće vaše telo i imunitet.

Verujete li da se ovaj “priručnik” zaista razlikuje od svih silnih dosadašnjih koje smo imali prilike da čitamo i isprobavamo?

Piši!
Širi dalje!
4 komentara
 1. Dana Cacic

  Divni ste,hvala!Pozdrav!

 2. Jelena Računica Jelena Računica

  Knjiga je relativno nova tako da još nije prevedena, ali je možete kupiti putem interneta. http://www.amazon.com/The-Body-Reset-Diet-Metabolism/dp/1609615506

 3. Dana Cacic

  Da li je knjiga revedena na srpski jezik i gde moze da se kupi?

 4. Vežbajte sa psom i ostanite fit | LifePress magazin

  […] Saznajte više o “brzo i lako” programu za mršavljenje. […]

Napišite komentar