Menu 

Još malo, pa kraj. Ostalo je još par dana Mršavite sa nama programa. Podelićemo sa vama danas ideje za super ukusne kašaste napitke, poznatije kao smoothie.

I danas vam se za večeru nudi tanjir voća, a kao što smo već navodili, uz njega možete da pijete ukusne smoothie napitke.

O njima smo pisali u više navrata, a danas vam donosimo i nekoliko novih recepata, ali i par saveta kako da osvežite vaše obroke u Mršavite sa nama programu.

Mršavite sa nama – meni:

Doručak: danas u ponudi imate šoljicu crne domaće kafe bez šećera, čaj, čisti sok od grejpfruta (a oni koji, ne mogu bez doručka, neka pojedu i 1 kuhano jaje)

Ručak: i ovde vas čeka kuhano jaje, ali i tri velike kuhane mrkve sa malo ulja. Sve to obedujete sa 15 gr nezasoljenog sira. U toku dana možete grickati i celer, ali i svežu mrkvu. Ukoliko vam treba još hrane naseckajte svežeg povrća na tanjir i dodajte mu malo ulja.

Pijte vodu. Popijte i multivitaminsku tabletu bez šećera.

Večera: voće. Mnogima je ovo omiljeni obrok. Međutim, pored voća (a, koje je najbolje da izaberete pisali smo u petom danu dijete) možete uvrstiti i super smoothie, sa kojim mršavite. (O istoriji samog napitka smo već pisali, kao i detaljna uputstva kako da kombinujete zelene smoothie napitke, koje se namirnice najbolje slažu).

Mi ovam ovaj put predlažemo jedan odličan smoothie, koji je dobar za one koji žele da smanje obim trbuščića.

Treba vam: 85 gr grčkog jogurta (jogurt vam je povremeno dozvoljen u dijeti, a o grčkom jogurtu smo već pisali, ali i o tome kako da ga napravite sami), 1 kašika putera od badema, 1/2 šolje zamrznutih borovnica, 1/2 šolje zamrznutog ananasa, 1 šolja naseckanog kelja i 3/4 šolje vode. Sve sastojke pomešajte u blender i pijte sveže.

Vežbe

Danas je dan opuštanja. Počastite se, napravite toplu kupku, pravi kućni spa. Zapalite mirisne sveće, okružite se eteričnim uljima, pustite opuštajuću muziku. Negujte telo, uradite piling, zadržite se u kupatilu ako treba i sat vremena (samo nemojte u kadi ležati duže od 20 minuta). Ukoliko vam nedostaje fizička aktivnost izađite u šetnju, otpešačite do prijatelja, koji se nalazi u drugom delu grada.

This slideshow requires JavaScript.

Piši!
Širi dalje!

2 komentara
  1. Slavica Josovic Milasinovic via Facebook

    molim vas, dajte jos jednom recept grckog jogurta ,hvala unapred

Napišite komentar