Menu 

Moramo priznati da smo se susreli sa mnogim, u najmanju ruku neobičnim dijetalnim programima, od gutanja vate natopljene u sok, pa do dijete na sokovima i vodi. Ali ono što je osmislio jedan ruski režiser koji sebe naziva “guruom” svakako se može okarakterisati kao najgora dijeta na svetu.

Pre nego što se pozabavimo samom dijetom treba reći da ona nosi naziv “Naci dijeta” što je samo po sebi uvredljivo i poprilično degutantno. Dijeta je osmišljena tako da na neki način kopira ishranu ruskih vojnika tokom Drugog svetskog rata, odnosno tokom nacističke okupacije Lenjingrada a osmislio  je Alexander Siry, režiser dokumentarnih filmova.

??????????????????????????????????????????????????????????????

Da biste brzo i efikasno smršali, Siry predlaže sledeće: u toku dana jedite oko 400 g suvog hleba, i pijte oko 100 g votke, a kilogrami će se topiti sami od sebe. To znači da bi tokom dana trebalo pojesti oko 14 šnita hleba i popiti oko 125 ml votke. Pored toga, jedino pravilo je da ovo dvoje ne smete konzumirati zajedno, već odvojeno.

Siry takođe podstiče ljude da naprave svoj autentični hleb kakav su tada jeli vojnici, napravljen od piljevine, otpadaka i hrane za mačke, ali napominje da možete jesti obični crni hleb za moderniju verziju ove dijete.

Uprkos veoma negativnim komentarima običnih ljudi i stručnjaka, on i dalje tvrdi da je ova dijeta kao stvorena za sve one sa viškom kilograma i da će obezbediti zdravlje, energiju i da ćete se sjajno osećati. On je čak na svojoj Facebook stranici napisao da se nakon ove dijete osećate baš kao što su se osećali vojnici nakon oslobađanja Lenjingrada te poziva sve da isprobaju njegovu dijetu.

Mi vam toplo preporučujemo da ne probate.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar