Menu 

Laici veruju da su jedino skupa vina i kvalitetna vina, dok oni koji se malo bolje razumeju tvrde da to uopšte ne mora biti tako.

Mi vam predstavljamo nekoliko jeftinijih, a veoma kvalitetnih svetskih vina.

Vino 1

Francusko crno vino Marcel Lapierre Morgon iz 2010. godine, koje se proizvodi u Burgundiji  je veoma lagano i pitko stono vino sa blagom aromom bobičastog voća, a savršeno se slaže uz crvena mesa, cena mu je oko 11 evra.

 

Vino2

Provanslaski roze Bieler Père et Fils Rosé iz 2012. godine je nastao mešavinom sorti Syrah, Grenache, Cinsault i Cabernet, a odlikuje ga blaga aroma jagode i lubenica, a cena mu je svega 19 evra.

Južna Afrika je apsolutni hit na novijoj vinskoj karti sveta, njezino belo vino Indaba Chenin Blanc2010 je veoma pitko, osvežavajuće, sa aromama limuna, limete i začinskog bilja, a cena mu je svega nešto preko 8 evra.

Iskreno se nadamo da će i na naše tržište u skorije vreme stići kvalitetnija vina, prihvatljivijih cena.

Članak
Naslov
Jeftinija svetska vina izuzetne kvalitete
Opis
Laici veruju da su jedino skupa vina i kvalitetna vina, dok oni koji se malo bolje razumeju tvrde da to uopšte ne mora biti tako.
Piši!
Širi dalje!

2 komentara
  1. Chiquita Bonita

    ima puno jeftinih, kvalitetnih vina, pogotovo vani. kod nas su cijene neprihvatljive. a ove cijene navedene u članku su previsoke…

  2. vinopia

    19 eura nije jeftino vino,sto je sa onom zenom?

Napišite komentar

Saznajte

Većina beba na prvi pregled odlazi sa navršenih mesec dana života. Saznajte šta čeka vašeg mališana kod pedijatra. Piši! Širi dalje!