Menu 

Laici veruju da su jedino skupa vina i kvalitetna vina, dok oni koji se malo bolje razumeju tvrde da to uopšte ne mora biti tako.

Mi vam predstavljamo nekoliko jeftinijih, a veoma kvalitetnih svetskih vina.

Vino 1

Francusko crno vino Marcel Lapierre Morgon iz 2010. godine, koje se proizvodi u Burgundiji  je veoma lagano i pitko stono vino sa blagom aromom bobičastog voća, a savršeno se slaže uz crvena mesa, cena mu je oko 11 evra.

 

Vino2

Provanslaski roze Bieler Père et Fils Rosé iz 2012. godine je nastao mešavinom sorti Syrah, Grenache, Cinsault i Cabernet, a odlikuje ga blaga aroma jagode i lubenica, a cena mu je svega 19 evra.

Južna Afrika je apsolutni hit na novijoj vinskoj karti sveta, njezino belo vino Indaba Chenin Blanc2010 je veoma pitko, osvežavajuće, sa aromama limuna, limete i začinskog bilja, a cena mu je svega nešto preko 8 evra.

Iskreno se nadamo da će i na naše tržište u skorije vreme stići kvalitetnija vina, prihvatljivijih cena.

Članak
Naslov
Jeftinija svetska vina izuzetne kvalitete
Opis
Laici veruju da su jedino skupa vina i kvalitetna vina, dok oni koji se malo bolje razumeju tvrde da to uopšte ne mora biti tako.
Piši!
Širi dalje!

2 komentara
  1. Chiquita Bonita

    ima puno jeftinih, kvalitetnih vina, pogotovo vani. kod nas su cijene neprihvatljive. a ove cijene navedene u članku su previsoke…

  2. vinopia

    19 eura nije jeftino vino,sto je sa onom zenom?

Napišite komentar