Menu 

Želite savšene lokne? Svečane valove u kosi? Idealnu frizuru za Novu godinu? Donosimo uputstva i video kako da napravite jednostavno i na neobičan način divnu frizuru.

savršene loknePotreban vam je stari magazin (masni papir) i ukosnice. Kosu operite i počeljajte. Potrebno je da vrhovi budu malo vlažni. Od nekoliko listova magazina pravite dugački “vikler”. Broj listova birate u zavisnoti od toga koliko krupne lokne želite. Urolajte listove u cevčicu, pa je na pramenu kose upotrebite kao vikler, ali namotavajte kosu duž improvizovanog viklera. Da biste ga pričvrstili jedan kraj savijte i pričvrstite ukosnicom. Možete saviti i drugi kraj ukoliko se plašite da će vam se kosa odmotati.

Ostavite nekoliko sati da se kosa u potpunosti osuši i uklonite cevčice/vikelere/magazin. Detaljnije pogledajte u videu:

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ekcem je zaista neugodno kožno obolenje koje se kod većine ljudi pogoršava zimi zbog suvog vazduha, temperaturnih promena, grijanja. Da biste ublažili simptome ekcema pokušajte sami napraviti potpuno prirodnu kremu koja će vam zaista...