Menu 

Ovaj divni “projektić” nas je očarao – štramplice sa uzorkom je baš jednostavno napraviti – možete ukrasiti bilo koje obične štramplice sa vama omiljenim sličicama. Evo i kako.

Na kreativnom blogu ByWilma su nam pokazali kako i mi vam prenosimo. Naravno da štramplice sa uzorkom možete kupiti, ali možete ih napraviti i sami, potrošićete manje novca, a dobiti sliku tačno onakvu kakvu vi želite.

Sličan efekat možete postići i sa privremenom tetovažom, ali mislimo da su ove štramplice daleko bolji izbor. A, boja ne bledi.

Za štramplice sa uzorkom vam treba:

  1. Štramplice
  2. Crni marker za tekstil
  3. Samolepljiva traka
  4. Slika neke tetovaže isprintana na belom papiru
  5. Knjiga (manja knjiga, koju možete staviti u štramplice)

Sliku zalepite na knjigu i navucite štramplice preko knjige (pazite samo da ne poderete štramplice, budite nežni). Da bi vam štramplice stajale čvrsto, malo ih zategnite (ali, ne previše) i zavežite čvorove na nogavicama oko knjige.

štramplice sa uzorkom

Sliku precrtajte markerom na štramplice i ostavite nekoliko minuta da se osuši. Izvucite knjigu iz štrampli i vaš je projekat završen.

Možete koristi i markere u drugim bojama, da biste dobili šarene slike. Najbolje je da koristite svetle, bele ili štramplice boje noge.

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Lana

    Štramplice?! Štramplice nose bebe prvih par nedelja života. Aovde vidimo noge odrasle žene

Napišite komentar

Zdravlje

Poslednjih dana u medijima se pojavila vest da se u nekoliko gradova Bosne i Hercegovine pojavila epidemija malih boginja ili rubeole. Ako ne znate šta su male boginje, LifePressMagazin je tu da...