Menu 

Ovaj divni “projektić” nas je očarao – štramplice sa uzorkom je baš jednostavno napraviti – možete ukrasiti bilo koje obične štramplice sa vama omiljenim sličicama. Evo i kako.

Na kreativnom blogu ByWilma su nam pokazali kako i mi vam prenosimo. Naravno da štramplice sa uzorkom možete kupiti, ali možete ih napraviti i sami, potrošićete manje novca, a dobiti sliku tačno onakvu kakvu vi želite.

Sličan efekat možete postići i sa privremenom tetovažom, ali mislimo da su ove štramplice daleko bolji izbor. A, boja ne bledi.

Za štramplice sa uzorkom vam treba:

  1. Štramplice
  2. Crni marker za tekstil
  3. Samolepljiva traka
  4. Slika neke tetovaže isprintana na belom papiru
  5. Knjiga (manja knjiga, koju možete staviti u štramplice)

Sliku zalepite na knjigu i navucite štramplice preko knjige (pazite samo da ne poderete štramplice, budite nežni). Da bi vam štramplice stajale čvrsto, malo ih zategnite (ali, ne previše) i zavežite čvorove na nogavicama oko knjige.

štramplice sa uzorkom

Sliku precrtajte markerom na štramplice i ostavite nekoliko minuta da se osuši. Izvucite knjigu iz štrampli i vaš je projekat završen.

Možete koristi i markere u drugim bojama, da biste dobili šarene slike. Najbolje je da koristite svetle, bele ili štramplice boje noge.

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Lana

    Štramplice?! Štramplice nose bebe prvih par nedelja života. Aovde vidimo noge odrasle žene

Napišite komentar

Zdravlje

Dobra hidratacija je veoma bitna za opšte zdravlje organizma, ali  šta kad nam se baš ne pije voda? Otkrivamo vam nekoliko korisnih saveta koji će vam pomoći da budete dovoljno hidrirani tokom dana,...