Menu 

Nemate dovoljno novca za potpuni “makeover vašeg doma”, ali biste ipak nešto menjali? Pogledajte koji su to trikovi kojima uz malo novca vaš dom može dobiti luksuzniji izgled.

3 je magičan broj

Dekorateri interijera se kunu da ukrasi koji dolaze kao trojstvo mogu podići vaš prostor na viši nivo. U zadnje vreme veoma su popularne slike koje dolaze u tri dela, nisu preterano skupe, a dnevni boravak će vam izgledati veoma „stajliš“ ako je okačite iznad kauča.

Tri

Tepih

Vašu malu prostoriju možete „otvoriti“ i učiniti da izgleda veća i prostranija jednim velikim tepihom. Što veći tepih, prostorija izgleda veće. Obratite pažnju da tepih ne bude u baš tamnoj boji jer ćete stvoriti kontraefekat.

Minimalizam

Oslobodite police od raznih sitnica i gluposti koje ste godinama skupljali. Ostavite samo nekoliko lepih komada, to će u trenu vašem domu dati sofiticiraniji izgled.

Malo drame nije na odmet

Zid spavaće sobe obojite u tamnu, dramatičnu boju ili zalepite tapetu neobične teksture. Čak i jedan obični prekrivač u nekoj modernoj boji i par dekorativnih jastuka može napraviti veliku promenu.

Svetlost

Ako imate tu sreću da vam je životni prostor okupan suncem i prirodnom svetlošću, bazirajte se na neutralnim tonovima, neka sve izgleda svetlo i prirodno. Da ne bude previše dosadno dodajte koji ukrasni jastuk u jarkoj boji, sveću ili vazu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar