Menu 

Ako volite mačke sigurni smo i da ćete voljeti i ovu futrolu za telefon. Pročitajte zanimljiv tutorijal kako da je napravite od čarape.

Na zejdnici blogera hub.tutsplus pronašli smo uputstva sa fotografijama. Vaše kolege će biti oduševljene ovom slatkom “uradi sam” futrolicom.

Biće vam potrebno:

1 žuti i 1 beli komadić filca, 1 čarapa sa tačkicama i linijama, konac (koji odgovara boji čarape), konac u boji koja odudara od boje čarape, makaze, igla, metar ili lenjir.

Premerite telefon i izrežite komad čarape u širinu za 1 cm veći od širine telefona i 3,5 cm viši od telefona (ovo vam treba za mačije uši). Napravite i ušijte uši kao što je prikazano na slici, pa ušijte i ostatak. Od belog komadića filca izrežite kružić (to će biti nos), pa ga prišijte za čarapu. Dodajte dugme ili komadić materijala za vrh nosa i koncem kontrastne boje ušijte brkove. (Za detalje pogledajte galeriju).

Sada je potrebno još samo da obložite i unutrašnjost futrole žutim filcom. I to je to. Vaša futrolica je spremna.

Da li vam se ideja dopada? Pročitajte i kako da Napravite šarmantne lampe od starih konzervi.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Dolazi nam ono doba godine koje svi sa nstrpljenjem očekujemo, ali čije su negativne strane komarci i bubice čijih ujeda se grozimo. Preporučujemo vam da za ovo leto napravite ovaj posebni crni melem koji...