Menu 

Novogodišnji i božićni praznici su simbol porodice, druženja, dobre hrane, dobrog raspoloženja, ali i preteranog trošenja novca. Ove godine uz LifePress magazin pokušajte uštedeti tokom praznika.

Tokom zimskog perioda čak i onima najodgovornijima i pažljivima kad je u pitanju trošenje novca je veoma teško odoleti šarenim izlozima, akcijama i rasprodajama. Ipak, da ove godine ne biste probili sopstveni budžet pokušajte pratiti neke od naših saveta.

dreamstime_s_34985721

Za početak napravite spisak onih kojima planirate kupiti poklon, bez obzira da li je u pitanju samo sitnica ili veći poklon, sve stavite na papir. Pored imena stavite približnu svotu novca koju želite potrošiti na tu osobu. Ovo će vam pomoći da isplanirate budžet za poklone.

Za kupovinu poklona ne čekajte poslednji čas kad su gužve u gradu najveće, već počnite na vreme. Čim zagazite u decembar, širom otvorite oči kad ste u gradu i tražite poklone koji će obradovati vašu porodicu i prijatelje. Kako kupite koji poklon, obavezno čekirajte to na vašem spisku koji ste pripremili.

Ako niste sigurni u odabir poklona i u ovom slučaju internet je pravi spas posebno ako nekome želite kupiti novi pametni telefon, fotoaparat ili nešto slično. Pretražite forume i sajtove koji se time bave i pronađite najbolje moguće za svotu novca kojom raspolažate, a specifikacije i kritike koje pronađete na internetu će vam biti od velike koristi.

Ako želite kupovati putem interneta posetite stranicu Cybermonday.com, jer ćete tu saznati kad je taj čuveni sajber ponedeljak, dan najveće onlajn kupovine u godini kada mnogi proizvođači daju velike popuste za svoje proizvode. Možda ćete malo duže čekati da vam poklon stigne, ali svakako će se isplatiti.

dreamstime_s_11472627

I na samom kraju, ako vam je budžet poprilično ograničen, sami napravite poklone za svoje najmilije. Možete napraviti nešto od hrane, keksiće, pekmez ili nešto treće, a teglicu ukrasiti dekorativnom mašnom i sigurni smo da će vaši bližnji biti oduševljeni. Sjajne ideje, pronaćićete u našoj riznici recepata i uradi sam kategorijama.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar