Menu 

Dečiji rođendani su uvek tako zabavni i vašim mališanima veoma bitni. Naravno, želite da budu posebni, naročito ako se radi o prvoj proslavi.

Prvo, morate odrediti mesto održavanja. Ukoliko je reč o manjem broju gostiju, kuća ili dvorište su idealni, a za veće proslave iznajmite neki pogodan prostor.

Pozivnice možete kupiti ili čak sami napraviti (ako je reč, o recimo, 20-tak gostiju). Pošaljite ih 7 do 15 dana ranije.

Što se tiče hrane, najbolje je da napravite mali švedski sto sa grickalicama i zakuskama. Mini sendviči, hrenovke u testu, mini pizze, seckano i zanimljivo aranžirano povrće i mnoštvo voća. Naravno, keksići i mafini su dobrodošli. Potrudite se da lepo aranžirate sto, da deci bude zanimljiv i primamljiv.

Zabava i igre su vrlo bitni. Možete unajmiti dečijeg mađioničara ili klovna, organizovati stariju decu da pripreme mini predstavu za mališane i slično. Obezbedite dečici i rekvizite za igru: lopte, balone, igračke, jednostavne društvene igre, …

Naravno, najviše uživanja će vam doneti dekorisanje. Nisu tu samo baloni i konfeti u pitanju. Tu mogu biti i zastavice, kartonski likovi iz crtanih filmova, dečije fotografije, …

I naravno, ne taboravite tortu i muziku!

(Pogledajte i kako da lako organizujete žurku u dvorištu)

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. rebel

    Da li imate neke predloge za igre? Ako imate molivad recitemi. Rođendan mi je uskoro a ja nemam ideju kojih igara bismo mogli da se igramo!!! :) <3

    • Mirjana Despot Mirjana Despot

      Postovani, želimo vam unapred srećan rođendan ;) Ne znamo tačno koliko godina imaju vaši gosti, ali svi vole karaoke. A možete napraviti male maske od papira i na ulazu dati gostima da izaberu iza koje maske se žele sakriti ili čak organizujte maskembal. Sve najbolje od LP ekipe ;)

Napišite komentar