Menu 

Volite eterična ulja, često ih koristite i kupujete pa vam se nakupila hrpica praznih flašica sa kojima ne znate šta da radite? Mi imamo nekoliko ideja koje bi vam mogle biti od pomoći.

Na Onegoodthingbyjillee uvek pronađemo veoma korisne savete koji će vam biti od velike pomoći kada je u pitanju organizacija doma. Tu smo našli i više nego interesantne ideje kako da iskoristite prazne flašice eteričnih ulja.

prazne

Napravite brzi osveživač tkanine. U praznu flašicu eteričnog ulja, jednostavno sipajte hamamelis, na vrh stavite mali raspršivač i za tren oka ste dobili osveživač vazduha i tkanine. Isto tako, možete sve ostatke divnih aroma isprati vodom pa sipati u opuštajuću kupku. Ne biste verovali koliko puta ćete to moći uraditi dok arome u potpunosti ne ispare.

Za smirenje tokom duge vožnje. Da biste decu zadržali na svojim sedištima tokom duge vožnje u autu uvek čuvajte prazne flašice sa umirujućim aromama, neka ih deca miriše i veoma brzo će se umiriti, verujte nam na reč.

Osveživač ladica. U praznu flašicu ugurajte malu lopticu vate i ostavite neko vreme da vata pokupi sve ostatke. Nakon toga vatu izvadite pincetom i stavite u ladicu sa vešom ili u otvor za ventilaciju klima uređaja u automobilu.

so

Aromatizovana epsom so. Prazne flašice eteričnih ulja, otvorite i stavite u teglu napunjenu gorkom soli, a tu so koristite za opuštajuće detoks kupke koje će vam popraviti i zdravlje i raspoloženje.

Sviđa nam se
Autor
Šta da radite sa praznim flašicama eteričnih ulja
Datum
Ime
Prazne flašice eteričnih ulja
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar