Menu 

Kreativno prstenje je već nekoliko godina pravi hit, a posebno u proleće i leto, kada odbacimo rukavice. Progledajte nekoliko ideja kako da ga sasvim jednostavno napravite sami.

1. Prstenje od žice

prstenje1

Od komada bakarne ili aluminijumske žice i uz pomoć klešta možete napraviti mnoštvo slatkih prstenčića. Ovo je samo deo ideja.

Izvor: Essasfrescurites

2. Uz pomoć zihernadle

prstenje2

Komadić žice, zihernadla, par minuta i vaš prstenčić je gotov.

Izvor: Minkette

3. Od bedževa

prstenje3

Uklonite iglu iz bedža, stavite biserčiće ili sitno kamenje u boji, uspite bezbojni lak za nokte i sačekajte da se osuši,stvrdne – nekoliko sati. Bedž pričvrstite lepkom za stari prsten i to je to.

Izvor: Studs-and-Pearls

4. Biserni ukrasi

prstenje4

Iskoristite staru bisernu ogrlicu i uz pomoć rastezivog konca ispletite prstenčiće.

Izvor: TheCheeseThief

5. Zlatna školjkica

prstenje5

Na obični stari prsten ili komad žice nalepite školjkicu, koju ste doneli sa letovanja, pa je prefarbajte zlatnom bojom. Slatko, zar ne?

Izvor: YouWantMeToBuyThat

6. Dugmići na prstima

prstenje6

Kombinujte dugmiće da starom prstenu udahnete novi život. Kombinujte boje, dezene – budite kreativni.

Izvor: Pinterest

7. Kamenčići prstenčići

prstenje7

Rečne kamenčiće (crne po mogućnosti) ofarbajte i oslikajte po želji, pa ih zalepite za stari prsten. Jednostavno i vrlo zanimljivo.

Izvor: Brit.co

8. Porcelanski projekat

prstenje8

Ukoliko ste razbili porcelansku vazu ne tugujte. Komadiće porcelana pretvorite u maštovit nakit. (Ne zaboravite da omekanite rubove sa šmirgl papirom).

Izvor: Afnord

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ako nakon teškog dana na poslu ili svađe sa partnerom želite jedino činiju sladoleda od čokolade ili veliko pakovanje prženih krompirića, niste jedini. Postoje naučni razlozi zašto vaš mozak traži slatku i masnu hranu...