Menu 

Pod proslavom rođendana većina nas podrazumeva pijanku u nekom kafiću ili u kući sa prijateljima. Ali, zašto ne biste isprobali nešto drugo?

Toliko je fenomenalnih i originalnih načina da proslavite rođendan da ovom običnom više nećete ni razmišljati. Verujemo da ćete svake godine izabrati jedan novi. Donosimo nekoliko predloga, a vi izaberite onaj koji vam se najviše dopada.

Klizanje

na klizanju devojkeUkoliko vam rođendan pada u zimsko vreme povedite goste na klizanje. Iznajmite klizaljke, zabavite se na ledu, fotografišite i padove, a u pauzama popijte toplu čokoladu, čaj ili neku “ljuticu” da se zagrejete.

Brodić

A ako je rođendan u letnje vreme onda bi zabava na brodiću bila idealna. Iznajmite neku brodicu (neka bude usidrena) koja može primiti vaše goste i ukrasite je po želji. Možete isntalirati švedski sto ili nekoliko malih romantičnih stolova sa svećama. Nabavite lepu dekoraciju, balone i za sebe kapetansku kapu.

Beg

“Spakujte” najbolje prijatelje u iznajmljeni kombi i odvezite se na kampersku vikend avanturu. Provedite noć u prirodi uz hranu sa vatrice, gitaru, dobru muziku i zabavu do kasno u noć. Kampovati možete i na obali reke ili, čak, na plaži.

zabava na plazi

Noć društvenih igara

Vratite se u dane kada ste bili mali i slavili rođendan u kući sa mnoštvom dečurlije uz zabavane igre. Pripremite mnoštvo društvenih igara, grickalica i pića. A ako želite da malo “zagrejete” stvari možete igrati “beer pong”, cugopol ili slične igre koje uključuju i konzumaciju alkohola. Samo budete pažljivi i umereni.

Karaoke

Karaoke je, iako se nekima ne čini na prvu, uvek dobra zabava. Koja čašica više i svi se pretvore u muzičke talente. Napravite par dobrih snimaka – za noć bez zaboarava.

karaoke rodjendan 1

Piknik

Organizujte izlet i povedite ekipu na neko dobro izletničko mesto. Napravite kotlić ili roštilj ili kažite kolegama da vam umesto poklona ponesu piće, grickalice i druge potrepštine za izlet – ako tražite način da jeftinije proslavite rođendan.

Šoping

Jedan rođendan možete proslaviti tako što ćete se počastiti ludim šopingom. Povedite prijateljicu, sestru, mamu i provedite dan obilazeći butike i ispijajući šejkove i kafe. Što da ne?

Koja se od ovih ideja vama dopada?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar