Menu 

Volimo svežinu mirisa, koji nas okružuju leti, ali kako da osiguramo da potraju? Pogledajte naše trikove kako da zadržite miris.

Parfemi leti nisu baš najpreporučljiviji, ali zato na raspologanju imate mnoštvo mirisnih kremica, melema (pisali smo i kako da ih napravite), osvežavajućih sprejeva (jedan smo pravili i od jorgovana), … Ipak, postoji još nekoliko trikova kako da sačuvate miris.

miris

Miris u narukvici

Možete napraviti parfemske orglice i narukvice. Drveni nakit je tako super i leti je uvek IN. Nosimo ga često, pa zašto mu ne bismo dodali malo parfema.

Drvenu narukivucu (ili ogrlicu) stavite u teglicu i dobro popršćite svojim omiljenim parfemom. Ostavite neko vreme otklopljeno da bi alkohol iz parfema ispario i onda zatvorite teglicu. Ostavite je preko noći da drvo dobro upije parfem. Tek kada je suha, orglica je spremna za nošenje. Tako, kada god u toku dana mahnete rukom pratiće vas vaš omiljeni parfem.

Toaletnu vodu ili parfem možete usuti i u bočicu, koju ćete nositi oko vrata. Tako šik, zanimljivo sa osveženjem na dohvat ruke. (Na sličan način nosite i mirisni melem).miris

Miris možete “nositi” ovog leta i u kosi. Pošto ćete parfem ređe koristiti, investirajte u dobre parfemske kreme ili osveživač kose. Takođe, kreme za kosu ili negujući pakunzi su odličan izbor.

Savetujemo da nabavite i dobra ulja, poput kokosovog, ili eterična, poput jasmina, ruže, kamilice, lavande, ruzmarina … (O uljima za sunčanje smo pisali u ovde).

Kako se vi osvežavate leti? Šta koristite od proizvoda?

(Pisali smo i kako da napravite miris za vaš dom ili za osveženje frižidera).

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar