Menu 

Kad je u pitanju šminka, pravilo da veća količina privlači pažnju (bar onu pozitivnu) definitvno ne važi. Donosimo vam nekoliko trikova pomoću kojih ćete sigurno biti primećeni, a da ih primenite neće vam biti potrebno više od pet minuta.

Narandžaste usne

Svi znamo da je crvena glamurozna, ali i pomalo ozbiljna, zato u toplijim danima birajte citrusnu nijansu narandžaste. Kombinujte je sa neutralnom senkom za oči, malo maskare i rumenilom u boji breskve – sigurno će vas primetiti.

Pastelne oči

Senke u boji uskršnjih jaja su veoma prigodne za ovo doba godine. Pastelno zelena je savršena, ali vi odaberite nijansu koja vam previše ne odudara od boje kose.

Sexy roza

Nežno roza na usnama je hit ovog proleća. Lagana je, prozračna, zavodljiva i što je najvažnije veoma se lako kombinuje. Uz rozu na usnama dovoljna vam je samo maskara da biste izgledali lepo i sofisticirano.

Mačije oči

Za svega nekoliko minuta vaš izgled ćete podići na novi nivo ukoliko na gornje kapke naneste crni tuš, Jednostavno napravite malo deblju liniju uz sami rub trepavica i malko izvucite krajeve prema gore. Ako se plašite da je ovo previše za dnevni izgled – nema bojazni. Uz ovo vam je dovoljno još malo roze rumenila i maskare.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar