Menu 

Deca kojima rođendan pada u blizini Nove godine ili Božića u većini slučajeva bivaju uskraćena za pravu rođendansku proslavu. Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da učinite posebnim dečiji rođendan.

Sva deca se raduju poklonima tokom cele godine, ali ako im rođendan pada blizu zimskih praznika to može predstavljati problem oko organizacije i iznenađenja. Mi imamo nekoliko malih saveta kako da rođendan stavite u prvi plan.

Za početak bilo bi dobro da rođendanski poklon bude najveći, a oni novogodišnji ili božićni mali i simbolični.

Možda će vam zvučati nevažno, ali potrudite se da papir u koji je umotan rođendanski poklon na sebi nema nikakve božićne motive. Jelke, Deda Mraz, kuglice i ostalo u ovom slučaju nisu opcija.

dreamstime_s_6464483

Ako vas brine da li će članovi vaše porodice ispoštovati rođendan vašeg deteta i doneti poklon za Novu godinu ili Božić kao i rođendanski možda bi bilo dobro da iskreno porazgovarate sa njima i zamolite ih da donesu dva manja poklona umesto jednog velikog i isto tako ih upozorite na ukrasni papir.

Trudite se da za rođendan detetu kupujete poklone u skladu sa godišnjim dobom. U zimskom periodu bi bilo okrutno detetu pokloniti novi bicikl, ako ga neće moći voziti do proleća. Odlučite se sa lego kocke, novu društvenu igru ili najnoviju igricu za računar.

dreamstime_s_28009981

Veliku proslavu rođendana isto tako možete i ostaviti za kasnije kada frka oko praznika prođe, ali dan rođendana morate obeležiti duvanjem svećica, veselim kapicama i trubicama u užem krugu porodice pa makar padao i na sam Božić ili prvi januar.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar