Menu 

Ovo je jedan od najzabavnijih tutorijala na koje smo naišli, a sa njim ćete dobiti šarenu posudicu, koja će krasiti vaš dom i doneti festivalski duh.

Tako ju je jednostavno napraviti. Samo sledite uputstva, koja smo za vas pronašli na blogu VJuliet, koji vodi Julieta C Venegas.

Trebaće vam: konfeti (kupite gotove u poklon šopu ili ih napravite sami od papira u boji), 1 balon, drvofiks ili lepak za tapete (ili od brašna i vode, čak može poslužiti), kist i posuda.

Naduvajte balon i zavežite ga. Stavite ga u posudu da je lakše sa njim raditi. Premazujte lepak preko balona sa kistom i odmah posipajte konfetama. (Možete i izvaditi balon iz vaze i držati ga sami i ponavljati ovaj postupak).

Ostavite da se osuši, pa dodajte još jedan sloj lepka, pa ponovo pospite konfete. Ponavljajte postupak, trebaće vam nekoliko slojeva da biste dobili čvrstu vazu. Ostavite da se sve osuši i učvrsti na 8 do 10 sati. Možete staviti neki predmet poput knjige preko balona, da pritisne vašu konfeti posudicu da biste dobili ravnije dno i da posuda može pravilno stajati.

Posle balon probušite iglom i vaša posuda od konfeta je gotova. Tako jednostavno. Možete ostaviti rubove nepravilne ili ih oblikujte makazama.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar