Menu 

Od svih prazničnih dekoracija koje smo do sad za vas pronašli i sa kojima smo vas upoznali, ove magične praznične lampe su nas nekako najviše oduševile, a videćete i zašto.

Ove lampe će oduševiti vašu decu, ali i sve one koji se tako osećaju, koji još uvek veruju u Deda Mraza, bajke i vole tu prazničnu atmosferu kojom odišu decembar i januar. Ovu divnu ideju smo pronašli na Adventure-in-a-box blogu.

Potreban metrijal:

  • Staklene teglice
  • Plava boja
  • Crni marker
  • Čajne svećice

Da biste napravili ove lampe biće vam potrebno malo slikarskog umeća, a možete se poslužiti i starom dobrom tehnikom precrtavanja.

Za početak obojite teglice mat plavom bojom, tako da se uopšte ne vidi bezbojno staklo, ako je potrebno pređite dva puta i ostavite da se boja osuši. Nakon toga na teglicama crnim markerom nacrtajte praznične motive, jelke, sanke Deda Mraza kako lete vazduhom ili siluetu grada. Šablone možete odštampati OVDE.

teglice2

Da biste nacrtali motive koristite crni marker za staklo ili akrilne boje koje će takođe poslužiti.

Nakon što ste nacrtali motive i nakon što se boja osušila sve što treba da uradite jeste da u teglicu stavite čajne sveće i pustite neka vam poseban duh praznika obasja dom.

Sviđa nam se
Autor
Magične praznične lampe
Datum
Ime
Praznične lampe od staklenih teglica
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Dečija astma je poprilično čest i neugodan problem kako za dete tako i za roditelje. Jedna od najbitnijih stvari jeste da naučite živeti sa njom, saznate sve što bi vam moglo...