Menu 

Umesto standardnih fotografija za Božić i Novu Godinu napravite par neobičnih, krijući se iza zanimljivih papirnih maski.

Sve što trebate da uradite je da sa decom na belom kartonu nacrtate kapu Deda Mraza, irvasove rogove, zelenu vilenjakovu kapicu, božićnu lizalicu i slično. Sve to obojite flomasterima i izrežete. Nakon toga neka svako od vas izabere svoju omiljenu “masku” i spremni ste za fotografisanje.

praznične fotografije

Na blogu Ohappyday možete pronaći već gotove sličice – sačuvajte ih na račnar, isprintajte, isecite i zalepite na karton, pa ponovo isecite (da biste imali čvršću masku).

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Hosting

    Kada beba dode na svet, fotografisanje kao da postaje porodicni hobi. Ali, centar je uvek dete. Ne zaboravite da, s vremena na vreme, napravite i lepe porodicne fotografije i cak ih izradite kako biste bili sigurni da ce ih i dete imati, kao sto svako od nas ima neku staru crno belu fotografiju od pre par decenija.

Napišite komentar

Zdravlje

Nema ništa bolje nego kada moderna medicina potvrdi ono što pobornici ajurvedske medicine tvrde vekovima. Jedan od takvih primera je vezan za namirnicu gi (ghee) o kojoj ćemo danas...