Menu 

Onaj osećaj peckanja u želucu i jednjaku je poznat pod nazivima žgaravica ili refluks kiseline za koje postoji mnoštvo komercijalnih lekova koje možete kupiti u apotekama bez recepta.

Najveći problem sa takvim lekovima jeste što oni na neki način suzbijaju kiselinu što pokreće začarani krug, izaziva bol umesto da je poboljšava. Kada u stomaku nedostaje kiseline on se trudi da na najbolji način iskoristi ono što ima. To stvara određeni prtisak na ostatak kiseline, a upravo to je ono što može izazvati bolove u želucu.

14842236139_9251b07f99_z

Suzbijanjem prirodnih kiselina u stomaku telo se teže bori sa heliko bakterijom koja može napasti probavni sistem i pogoršati simptome refluksa kiseline, umesto da ih eliminiše. Kada naš stomak proizvodi adekvatnu količinu kiseline ventil na vrhu stomaka se obično čvrsto zatvara i na taj način sprečava da sadržaj kiseline curi u jednjak. Danas vam otkrivamo daleko najefikasniji prirodni lek protiv žgaravice koji pomaže bez izuzetaka.

Jeftin, prirodan i efikasan lek protiv žgaravice

Bez obzira da li je uzrok vaše žgaravice manjak kiseline ili bakterije rešenje za vaše probleme leži u verovali ili ne još kiseline. Kad osetite nalet žgaravice pomešajte dve kašike sirovog nerafinisanog jabukovog sirćeta u dva decilitra vode i popijte.

Na početku ćete imati osećaj da pijete dresing za salatu, ali dajte priliku ovom napitku i poboljšanje ćete osetiti veoma brzo. Pokušajte piti ovaj napitak svakog dana kada imate najviše problema i imaćete veoma dobre šanse da žgaravica u potpunosti nestane.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar