Menu 

Veliki broj ljudi u Japanu ima tu zdravu naviku da po buđenju, na prazan stomak, čak i pre pranja zuba popiju jednu čašu vode. Evo i zašto.

Ne radi se samo o običnoj navici, već je i naučno dokazano da je ovaj postupak višestruko dobar za vaše zdravlje.

Ovaj “vodeni tretman” pokazao se uspešnim u lečenju i sprečavanju mnogih obolenja: glavobolje (uopšteno bolovi), artritis, ubrzano kucanje srca, epilepsija, višak kilograma, bronhijalna astma, meningitis, bolesti bubrega, povraćanje, gastritis, dijareja, dijabetes, zatvor, ali i za obolenja uha, grla i nosa, kao i menstrualnih bolova.

pijenje vodeKako ga tačno sprovoditi

Odmah po buđenju, pre pranja zuba popijte 4 puta po 160 ml vode. Operite zube, ali ništa ne konzumirajte (ni tečnost ni hranu) sledećih 45 minuta. Posle toga jedete i pijete kao i obično.

Takođe, 15 minuta nakon doručka, ručka ili večere nemojte ništa ni piti ni jesti sledeća 2 sata.

Ukoliko vam je mnogo da odmah krenete sa tretmanom 4 puta 160 ml vode odmah ujutro možete krenuti sa 2x po 160 ml, pa postepeno povećavati količinu vode.

Ovaj tretman možete primenjivati beskonačno dugo. Međutim ako ga koristite kao tretman lečenja trebate imati na umu sledeće: za obolele od visokog krvnog pritiska tretman bi trebalo da traje 30 dana, kao i kod dijabetesa, kod gastritisa i zatvora 10 dana, a tuberkoloze 90.

Oboleli od atritisa tretman treba da prate samo 3 dana u prvoj sedmici, a od druge sedmice i nadalje svaki dan.

Zašto je delotvoran?

Naravno, sa ovim tretmanom nema nikakvih nuspojava, a požljeno je da pijete filtriranu vodu. Usvojite ovo kao zdravu naviku, a dodajte još jednu koja nam dolazi sa Istoka, a to je da uz jelo pijete topli čaj, a ne ledenu vodu i druge napitke. Za probavu su mnogo bolji topli napici, jer oni razgrađuju masti lakše.

Piši!
Širi dalje!
3 komentara
 1. Siki

  Au srbende , ako je u malo drugacijem kontekstu odma je problem. 15 min posle dorucka i 2 h posle rucka i vecere je mislio autor teksta.

 2. Bogi

  Objasni šta ti znači ” Takodje, 15 minuta nakon doručka, ručka i večere nemojte ništa ni jesti ni piti sledeća dva sata!!!???
  Šta je tačno 15 minuta ili dva sata? Molim vas budite precizni.

 3. Podgorsky

  “Takođe, 15 minuta nakon doručka, ručka ili večere nemojte ništa ni piti ni jesti sledeća 2 sata.”?????

  Inace, milioni su izleceni od tuberkuloze ovako pijuci vodu. Kakvi antibiotici!

Napišite komentar