Menu 

Zepter je u svetu  kulinarstva ime koje svi izgovaraju sa strahopoštovanjem. Ono je sinonim za kvalitet, ali i za visoke cene.

S godinama je Zepter pored posuđa u svoju ponudu uvrstio i mnoge druge proizvode kao što su mikseri, grejne ploče, sokovnici, kafe aparati…

Nama je za oko zapao jedan relativno novi proizvod, a reč je o posudi za višenamensko kuvanje. Može da se koristi za grilovanje, pečenje, mesa, povrća, pizze, kolača pa čak i hleba.

Ova više namenska posuda je veoma jednostavna za rukovanje i održavanje, a napravljena je za sve koji vole uživati u hrani u svojim kućama ili napolju na izletima ili kampovanjima.

Ovo je moderna verzija čelične tave,  a sjajna je za pripremanje dijetalnih jela jer nam nije potrebna masnoća za pripremu jela. U njoj možemo pdgrejavati, odleđivati ili održavati temperaturu gotovog jela.

Nelepljiva površina napravljena je od ultra snažnog titanijuma i može trajati i do 40 puta duže od običnih nelepljivih materijala.

Veoma je štedljiv jer radi na plin i ne zauzima mnogo prostora. Ručke su mu uvek hladne i nema bojazni od opekotina pri prenošenju.

Ova posuda je savršena za one koji ne vole stvaranje pare i mirisa za vreme kuvanja.

Foto: www.zepter.com

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Novogodišnje odluke su nešto što se „poštuje dugi“ niz godina širom sveta. Neki ih donose radi reda, neki ih donose jer imaju dobar razloga za to, a istina je da ih se...