Menu 

Odabrati pravu haljinu i nije tako jednostavno. Žene to dobro razumeju. Saznajte kako da odaberete haljinu bez obzira da li vaše telo u obliku kruške, jabuke ili peščanog sata.

Obične haljine, koje možete nositi u svakodnevnoj i u večernoj varijanti su mnogim ženama omiljene. Još kada je izaberete da vam paše savršeno – greške nema. Posle je potrebno samo da obučete svečani sako, salonke ili sandalice i neku maramu ili samo komad većeg nakita ili neki šeširić ili kaiš.

Oblik kruške

Glavni cilj je da uspostavite ravnotežu između gornjeg (užeg) i donjeg (šireg) dela tela. Za vas je dobar izbor haljina A kroja sa V izrezom u gornjem delu. Birajte haljine dužine do kolena ili sasvim malo iznad kolena i malo punijeg gornjeg dela sa par detalja ili valova. Dobar izbor je i haljina sa malo punijim naramenicama.

Oblik jabuke

Najveći problemi ovog oblika tela su struk i stomačić. U ovom slučaju želite, naravno, da vizuelno suzite struk, a naglasak stavite na lep grudni koš i noge. Birajte tamne boje i malo kraće haljine sa odvažnijim gornjim delom. Takođe, deo oko struka možete vizuelno smanjiti sa lepim kaišem, a držanje popraviti sa višim (ali ne i previsokim) potpeticama.

Oblik peščanog sata

Obične haljinice mogu postati vaš najbolji prijatelj, ako ih izaberete pravilno. Trebate izabrati haljinu, koja će naglasiti vaš struk i istaći obline, ali ne na vulgaran način. Ne sakrivajte se iza haljina ravnog kroja, već birajte one malo uže, retro haljinice sa slatkim kaiščićima. Dobar izbor je i haljina A kroja, koja malo otkriva dekolte.

Kako vi sakrivate vaše nedostatke? Koji su vaši trikovi? Pročitajte i koja su to

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Probleme sa probavom imamo gotovo svi. Najučestaliji je problem opstipacije. Evo nekoliko namirnica koje efektno i brzo deluju protiv zatvora. Piši! Širi dalje!