Menu 

Odabrati pravu haljinu i nije tako jednostavno. Žene to dobro razumeju. Saznajte kako da odaberete haljinu bez obzira da li vaše telo u obliku kruške, jabuke ili peščanog sata.

Obične haljine, koje možete nositi u svakodnevnoj i u večernoj varijanti su mnogim ženama omiljene. Još kada je izaberete da vam paše savršeno – greške nema. Posle je potrebno samo da obučete svečani sako, salonke ili sandalice i neku maramu ili samo komad većeg nakita ili neki šeširić ili kaiš.

Oblik kruške

Glavni cilj je da uspostavite ravnotežu između gornjeg (užeg) i donjeg (šireg) dela tela. Za vas je dobar izbor haljina A kroja sa V izrezom u gornjem delu. Birajte haljine dužine do kolena ili sasvim malo iznad kolena i malo punijeg gornjeg dela sa par detalja ili valova. Dobar izbor je i haljina sa malo punijim naramenicama.

Oblik jabuke

Najveći problemi ovog oblika tela su struk i stomačić. U ovom slučaju želite, naravno, da vizuelno suzite struk, a naglasak stavite na lep grudni koš i noge. Birajte tamne boje i malo kraće haljine sa odvažnijim gornjim delom. Takođe, deo oko struka možete vizuelno smanjiti sa lepim kaišem, a držanje popraviti sa višim (ali ne i previsokim) potpeticama.

Oblik peščanog sata

Obične haljinice mogu postati vaš najbolji prijatelj, ako ih izaberete pravilno. Trebate izabrati haljinu, koja će naglasiti vaš struk i istaći obline, ali ne na vulgaran način. Ne sakrivajte se iza haljina ravnog kroja, već birajte one malo uže, retro haljinice sa slatkim kaiščićima. Dobar izbor je i haljina A kroja, koja malo otkriva dekolte.

Kako vi sakrivate vaše nedostatke? Koji su vaši trikovi? Pročitajte i koja su to

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Na žalost, na nar tako često zaboravljamo. Držimo se nekih „klasičnih“ voćki. Ali, grešimo. Mnoge od njih svojom blagotvornošću nar pobeđuje. Piši! Širi...