Menu 

Žene obožavaju ukrašene nokte.  Svake godine imamo neke nove trendove, ali, usputni problemi prilikom lakiranja ostaju isti. Saznajte kako da im dokočite.

Da bi ste izbegli pojavu balončića u laku za nokte najbolje bi bilo da ga držite u frižideru ili na bilo kom hladnijem, mračnom mestu.

Najveću muku imamo sa uklanjanjem šljokica. Ponekad nam se čini da nam uništavaju površinu nokta. Da bi ste izbegli struganje i bespotrebno trošenje materijala, primenjujte ovaj trik. Namočite kulicu vate u sredstvo za uklanjanje laka za nokte, stavite je na nokat, prst umotajte u tanku foliju i ostavite tako pet minuta. Šljokice će tako jednostavno skliznuti sa nokta.

Za najbrže i najjednostavnije uklanjanje laka za nokte usvojite ovaj savet. Kuglicu vate razmotajte i iskomadajte na sasvim male delove (10 komadića). Odstanjivač laka uspite u poklopac i svaki komadić malim delom umočite u tečnost. (pazite da ga ne namočite previše). Pritisnite komadić namočene vate na nokat, tako da ga upotpunosti prekrije. Tako uradite prvo sa noktima jedne ruke. Ostavite minut-dva. Drugi, veći, komad vate prislonite na nokat, pritisnite i uklonite lak brzim i snažnim potezom. Ukoliko je potrebno očistite i ostatke laka. (Uputstva pogledajte ovde)

Da bi ste lak osušili na najbrži način i izbegli eventualna oštećenja, potopite nalakirane nokte u hladnu vodu na tri minuta. Neka se nakon toga prirodno osuše i spremni ste za polazak.

(Ovde pročitajte još dobrih saveta za lepotu)

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Jovana

    Hvala na savetima ja sam probala i sve sto ovde pise je istina.♡♥♥♥♡♡♡♥♡♡★☆★★

Napišite komentar