Menu 

Dobro našminkane trepavice daju dramatičan pogled i otvaraju oko. Donosimo vam sjajne trikove koji će vaše trepavice učiniti vizuelno punijima.

Uvek uvijte trepavice. Pre nego uradite bilo šta sa vašim trepavicama prvo ih uvijte. Neke maskare same uvijaju trepavice, ali nikad nije zgoreg da to uradite uvijačem pre nanošenja. Ovaj trik funkcioniše kod svih žena i nikako ga nemojte preskakati.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Koristite providni prajmer. Pre nanošenja pudera i maskare, na trepavice nanesite prozirni prajmer, to će vaše trepavice učiniti punijima.

Pre maskare stavite puder. Jeste li znali da samo mala količina pudera na trepavicama može napraviti veliku razliku? Pre maskare, a posle prajmera na trepavice stavite malo baby pudera, a zatim nanesite nekoliko slojeva maskare.

Iscrtajte unutrašnju stranu gornjeg kapka ajlajnerom. Ovo u početku može biti neugodno dok se ne naviknete, ali će zaista napraviti vidnu razliku. Ajlajnerom iscrtajte prostor između trepavica kao i unutrašnji rub gornjeg kapka pre nego nanesete maskaru.

Nanesite više slojeva maskare. Siguran način da vam trepavice izgledaju punije jeste da nanesete nekoliko slojeva maskare. Drugi sloj nanesite dok je prvi još vlažan, a isto napravite i sa trećim slojem.

Koristite dve nijanse maskare. Na trepavice prvo nanesite smeđu, a zatim crnu maskaru, to će trepavice učiniti vizuleno punijima i daće im novu dimenziju.

Maskaru stavite na sami vrh trepavica. Veoma je važno da msakaru ravnomerno nanesete od korena pa sve do vrhova trepavica.

Koristiti cik-cak tehniku. Maskaru uvek nanosite cik-cak pokretima, nikad ravno jer se na taj način neće ravnomerno rasporediti i postoji mogućnost da se trepavice slepe jedna za drugu. Isto tako, pokušajte treptati dok nanosite maskaru.

trepavice3

Počešljajte trepavice. Veoma je važno da pre nanošenja šminke trepavice dobro počešljate posebnim češljićem jer će se tako šminka bolje rasporediti po svim dlačicama.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar