Menu 

U životu, oči nam uglavnom otvore veće tragedije. Tek tada shvatimo koliko su besmislene stvari oko kojih se nerviramo, umesto da uživamo u svakom udisaju.

Ne čekajte da se desi nešto loše pa da vam sine. Saznajte koje situacije nisu vredne nerviranja i trebalo bi da ih prihvatite u samom startu.

Porazi. Porazi  ne postoje, oni se samo dešavaju kad na trenutak ispustimo konce iz ruku. Ne doživljavajte gubitak posla kao najveći poraz, gledajte na to kao novu priliku. Nerviranje će vas sputati da krenete dalje sa svojim životom.

Kompleksi. Viši ste od proseka, imate male grudi, široke kukove, ne sviđaju vam se vaše obrve… Prihvatite to i krenite dalje. Vodite računa o sebi u granicama vaše mogućnosti, dovoljno da biste bili zadovoljni sobom, mali „nedostaci“ čine vas posebnima.

Prihvatanje komplimenata. Mnoge žene misle, da će ako samouvereno prihvate kompliment ispasti arogantne, ali to nije ni blizu istini. Ni skromnost nije vrlina baš uvek. Ostavite dojam samouverene i žene koja je sigurna u sebe.

Etiketa „kučke“. Jednostavno, ne možete se svideti svima. Ako svi imaju dobro mišljenje o vama to samo znači da ne govorite dovoljno.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar