Menu 

Višak stvari, a manjak prostora probajte rešiti na maštovit način. Nabavite dekorativne police koje će vaš dom ukrasiti a ujedno napraviti nova mesta za „skladištenje“ stvari.

Dekorativne police mogu biti sjajne za umetničke komade, ukrasne sveće i fotografije, ali vi ih iskoristite tako što ćete na njih poslagati i kutije sa dokumentima i sitnicama koje su vam potrebne, naravno u kombinaciji sa ukrasima.

polica

Police sa knjigama mogu biti pomalo monotone, ali bez njih ne možemo. Obratite pažnju kad kupujete police za knjige da ih dobro izmerite. Razmislite želite li policu za koju vam trebaju merdevine da biste dohvatili najvišu knjigu ili ne. Probajte vaše police sa knjigama gledati kao prazan kolaž koji treba da potpunite. Ubacite među knjige držače veselih boja i neobičnih oblika. 

Ako imate malu spavaću sobu umesto klasničnih noćnih ormarića potražite male otvorene police koje će vam stajati pored kreveta. Više ćete toga moći poslagati, a neće vam zatvoriti prostor.

Iskoristite kupatilo i posvetite mu pažnju kao i ostatku kuće. Danas se na tržištu mnogu naći divne police koje su uske i visoke i mogu se uklopiti u najmanji prostor. Da biste rasteretili ormare po kući na ove police možete složiti peškire i ostale sitnice, a i lepo će izgledati.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar