Menu 

Želite vaše obične prostirke za kupatilo zameniti nečim potpuno originalnim i nesvakidašnjim? Napravite fenomenalnu prostirku za kupatilo od rečnih kamenčića.

Ova jednostavna prostirka će vašem kupatilu dati sasvim novu dimenziju i izgledaće drugačije, šik i sofisticirano, a ruku na srce nije u pitanju neki poseban trud da biste je napravili.

Ideju smo pronašli na Curlby blogu.

Potreban materijal:

  • Tanka prostirka napravljena od gume
  • Kamenčići
  • Providni kontaktni lepak

prostirka3

Za početak krenite u potragu za kamenčićima, prošetajte do reke i nakupite što više kamenčića lepog oblog oblika, različitih boja. Ako neznate gde biste mogli naći kamenčiće pitajte u prodavnicama gde se prodaje materijal za građevinarstvo i „uradi sam“ projekte možete li ih kupiti.

Kamenčiće operite i osušite pa ih jednostavno lepite na gumenu prostirku redosledom kojim želite. Slažite sami mozaik po vašem ukusu.

prostirka4

Kad ste poslagali kamenčiće ostavite prostirku da se lepak osuši, najbolje preko noći i sutradan je stavite na željeno mesto u kupatilu.

Ovu prostirku možete i poneti kao poklon za useljenje prijateljima i članovima porodice, sigurni smo da će biti više nego oduševljeni.

Piši!
Širi dalje!
2 komentara
  1. Ljiljana

    I kako se cisti ova prostirka? Kako se izbegava nakupljanje prasine, prljavstine i bakterija u medjuprostorima?

  2. Jadranka Njegač

    Koliko kila ima ta prostirka?

Napišite komentar

Zdravlje

Redovno vežbanje i zdrava ishrana mogu biti od velike pomoći ljudima koji pate od anksioznosti. Ako se inače ridržavate glavnih pravila zdravog života, a i dalje ne osećate nikakve promene kad...