Menu 

Uvek vam se slušalice zagube u torbi, ne možete ih naći i zapetljaju se među ostale stvari? Rešenje je torbica za slušalice koju možete napraviti sami.

Uz sasvim malo materijala, malo umeća i mnogo zabave možete napraviti ovu torbicu koja će vam zaista biti od koristi, a sigurni smo da će vas prijatelji moliti da i njima napravite jednu. Ideju smo pronašli na Diycraft blogu.

Potreban materijal:

  • Tkanina sa dezenom
  • Rajferšlus
  • Jednobojna tkanina
  • Beli filc za postavu

Izrežite šest jednakih krugova od sve tri vrste materijala, pa od tri kruga (različitih materijala) napravite polukrugove, na sredini ih skratite za širinu rajferšlusa.

torbica2

Položite rajferšlus na radnu površinu, pa sa obe strane stavite prvo polukrugove od taknine sa dezenom, na nju stavite filc, a odozgo stavite jednobojnu tkaninu, pa sve ušijte zajedno na rajferšlus.

Nakon toga skratite rajeferšlus da ne viri ni sa jedne strane taknine.

torbica3

U međuvremenu, spojite tri kruga tkanine jednakim redosledom, prošijte ih i spojite sa krugom na koji je prišiven rajferšlus.

torbica4

Od tkanine sa dezenom možete napraviti i malu kukicu na koju ćete zakačiti alkicu koju ćete moći zakačiti za ključeve ili na torbu.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Koristite li vi vodicu za ispiranje usta? Slažete li se s nama kad kažemo da je većina njih veoma neugodnog ukusa? Već danas možete bez prevelike muke napraviti sami vodicu...