Menu 

Da biste izgledali i osećali se mlađe nije vam potrebna plastična hirurgija i tretmani botoxom. Uz naše jednostavne trikove, brzo i jednostavno ćete skinuti nekoliko godina sa vašeg lica.

Potrebno je samo nekoliko jednostavnih promena u vašoj dnevnoj rutini da biste prevarili godine i to bez plastičnih operacija.

Posvetite pažnju kosi

Zdrava, poletna i sjajna kosa deluje mladalački, prvo što nam odaje godine jeste upravo gubitak sjaja. Da biste vratili sjaj, u vaš regenerator nakapajte nekoliko kapi esencijalnog ulja grejpfruta ili narandže. Birajte boje koje su približne vašim prirodnim nijansama. Seda kosa upija svetlo, pa može izgledati suva i beživotna. Ošišajte šiške, na taj našin ćete ekspresno skinuti nekoliko godina sa lica, jer će vam one sakriti one male „bore izdajice“ koje nam „krase“ čelo. Prema vašem obliku lica skratite šiške ravno ili da padaju u jednu stranu.

Nosite V izrez

V izrez odvraća pogled od lica i izdužuje celi torzo.

Pilinzi od morske soli i šećera

Zdravo i glatko lice deluje mladalački i zato radite prirodne pilinge na bazi morske soli i šećera, koji su pogodni za sve tipove kože, jednostavni su, a odlazak kozmetičaru nije neophodan. Pilng radite posebno u predelu dekoltea i vrata.

Zaštita

U starijem životnom dobu zaštita od sunca je preko potrebna i zato čim krene leto i toplije vreme iz kuće ne izlazite pre nego ste se namazali zaštitnom kremom. Izloženost suncu je jedan od glavnih uzročnika što nam se koža istanjuje. Pre nego našminkate lice namažite ga kremom za sunčanje sa 30 SPF, pustite da se upije, pa se tek onda šminkajte.

Pametno jedite

Proteini razbijaju amino kiseline i popravljaju oštećene ćelije kože. Nedostatak proteina može biti uzrok preranog opuštanja kože. Pored proteina koristite i suplemente vitamina C, a u ishrani što više koristite maslinovo ulje.

Zategnite lice prirodnim putem

Tanke obrve lice sa godinama čine staraijima nego što ono zapravo jeste dok ga prirodne i pune obrve podmlađuju i vizuelno podižu i zatežu kožu oko očiju. Senke koristite da obrve obojite u indentičnu nijansu kao što je vaša kosa.

Vizuelno ćete podići opuštene kapke ako nanesete malo tamniju senku u obliku obrnutog slova V.

Otkrijte i koji su to “Trikovi za veće i punije usne”.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Svi ljudi na svetu bol doživljavaju na potpuno drugačije načine, ali vaše misli i stav po pitanju boli ima važniju ulogu nego što ste vi sigurno mislili. Pročitajte kako da zavarate mozak da bol...