Menu 

Vlada američke države Arizona čiji je član donedavno bio i kongresmen Raselom Pirsom je na potpuno novi nivo podigla značenje reči glupost. Naime, verovali ili ne, isti taj kongresmen se zalaže za sterilizaciju žena koje nemaju stalne poslove.

Kongresmen Pirs je nedavno u svojoj radio emisji izjavio da bi da može, naredio da se sve siromašne žene primoraju na sterilizaciju. U gomili izrečenih gluposti ostalo je poprilično nejasno ko bi zaista primorao žene da se sterilišu, ali jasno je da su na meti njegove kritike prema njegovim rečima bile “loše samohrane majke”. To su one žene koje rade po više poslova da bi na pravi put izvele svoju decu i to uglavnom bez ičije podrške. Ako ste se možda zpitali.

Pirs je rekao da bi ga stavili na čelo Medicaida, odmah nabavio Noreplant, vrstu kontracepcije koja se usađuje ženama, a nakon toga bi uveo zakon da svi koji žele imati decu moraju proći kroz testiranje na droge i alkohol te biti zaposleni.

Obzirom da je igrao veliku ulogu u prethodnim izborima, sigurni smo da mu na sledećim ovakvi komentari neće obezbediti previše glasova od strane žena.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-arizona-state-capitol-monument-to-s-war-heroes-front-original-building-phoenix-image43878609

Nakon sporne izjave Pirs je podneo ostavku u redovima svoje republikanske stranke, a u saopštenju povodom ostavke za sve je pokušao da okrivi “nekoga drugog”. On je tada rekao da je tema radio emisije bila zloupotreba zdravstvene nege i socijalne pomoći te da je on “samo” pročitao tuđi komentar. Naglasio je i da je to obična greška koju su iskontruisali mediji ne bi li naškodili Republikancima.

Nakon ovakvog ispada jednog američkog kongresmena, naši političari i ne izgledaju toliko loši, zar ne?

Piši!
Širi dalje!
12 komentara
 1. Tomislava Espek

  Koje gluposti se objavljuju

 2. Milena Đokina Stankovic

  Ovo nije glupost, ovo je idiotizam. I ovo je kongresmen? Majko mila ko nam kroji sudbinu. Degenerik!

 3. Rešad Numanović

  A zaposlene nece da radjaju zbog karijere i to je najbolja kazna za genocidne narode bijela kuga uskoro usa ce biti ula ujedinjena latinsk amerika :-)

 4. Jasna Brkovic

  Sa ludakom od predsednika ( jos jednim u nizu), i ovako nesto je moguce.

 5. Dragana Novkovic

  Koji kreteni majko mila…😢😢😢

 6. Sanja Balta Stojnić

  Bolje sterilisati siromasne muskarce😆

 7. Milanka Stepanovic Damars

  Znaci ne zalazu se da im nadju posao

 8. Ristivojevic Radenko-Rasa

  Luda kuca

 9. Jelena Švob

  Eto jos po koji dokaz o mentalnoj deformaciji u tekstu pomenute vlasti! Sledeci korak ce biti verovatno da oforme tim za istrazivanje kako “proizvesti” zensku decu koja uopste nece posedovati reproduktivne organe i morace da placaju da im se ugrade vestacki gajeni u slucaju da se zaposle i pocnu da privredjuju za velicanstvenu obecanu zemlju koja je zasnovana na genocidnom ciscenju 😡

 10. Ljubica-Mira Durcevic-Avdic

  mozak mu je sterilan…

 11. Dusica Jovanovic

  mislim da bi trebalo muskarce sterilisati

 12. Nataly

  To nije nista novo u USA ! Sterilizacija obojenih zena u USA je bila na snazi od 1919 do 1975 god i sve to po teoriji Parenthood ciji je osnivac bila Margaret Singer! Danas je to Americka federacija za planiranje porodici i jako je razvijena u nerazvijenim zemljama u Latinskoj Americi i Africi!

Napišite komentar