Menu 

Jeste li ikad razmišljali na koje sve načine možete iskoristiti ping-pong loptice? Mi vam donosimo jednu sjajnu ideju, napravite ukrasne lampice od loptica za stoni tenis.

Ove ukrasne lampice biće sjajna dekoracija za proslave kako napolju tako i unutra. Možda će vam trebati malo pomoći neke spretne ruke, ali ne mari, vaše lampice će biti pravi hit, verujte nam na reč. Ideju smo pronašli na Advancedmischief blogu.

Potreban materijal:

  • Lampice za jelku
  • Ping-pong loptice
  • Vrući lepak
  • Bušilica
  • Škrip

loptice1

Za početak potrebno je da svaku lopticu stavite u škrip i to tako da lopticu obložite pamučnom krpicom da je škrip ne bi oštetio, a zatim izbušite rupu dovoljno široku da unutra stane mala sijalica od lampica. Treba da izbušite onoliko loptica koliko lampica imate,a to je obično 100.

loptice2

Nakon što ste izbušili sve loptice u svaku rupicu umetnite malu sijalicu. Ako je rupica dovoljno tesna da sijalica ne ispada onda je vaš posao završen, ali ukoliko je rupica veća, onda zalepite plastiku oko sijalice za loptice pomoću vrućeg lepka.

loptice3

I to je to!

loptice4

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mezoterapija se dugi niz godina praktikuje u Francuskoj kao jedan od efikasnijih tretmana za gubitak kilograma, ali je u ostatku sveta postala tek nedavno. Ako razmišljate da smršate na ovaj način evo...